Koľko ste pribrali pri druhom tehotenstve?
Ahojte ,len sa tak zaujímam koľko ste pribrali v druhom tehotenstve ja som pri prvej dcére pribrala okolo 20 kg a to hneď prvé mesiace pri pôrode som mala okolo 22 kg
Teraz budem v 7 mom mesiaci a mám tak plus 5-6 kg na viac, ja viem že ma čakajú ešte posledne mesiace kde sa priberá viac ale chcela by som vedieť aj vaše skúsenosti koľko ste tak pribrali do konca ak vám to zo začiatku pridalo iba pár kíl ,a samozrejme každá žienka sme iná aj tehotenstvo len ma to tak zaujíma ,samozrejme rada si pozriem aj vaše odpovede ❤️
prvý 11kg, druhý 9kg (oba z rovnakej počiatočnej váhy)
pri každom jednom tehotenstve vždy 11 kg, v pôrodnici som nechala nejak vždy len 1-2 kg a potom to vždy išlo tažšie a tažšie dole
@anonym_autor 1. 17, 2. 12
Pri prvom som schudla najprv, tak celkovo som pribrala len okolo 8 kg, potom som schudla na dievcensku vahu pri kojeni a otehotnela som druhy raz, ked mal syn rok. A to som potom nabrala 25 kg 🫣. Dalsie 2 deti radsej nekomentujem 🙃.
Tri krat som bola tehotna a vzdy cca +20kg. Nastastie isli dole, v podstate mi zostali cca 2kg. Ak sa neprezieras, piate cez deviate, nocne jedenie..tak je to v poriadku, nestresuj sa tym..normalne mi to uz pride ako sutaz, ktora menej priberie. Ved to nie je o tom, ale o zdravej strave, vitaminoch pre dieta, pohybe a radosti..
Pri prvom 25kg, pri druhom 30kg do 7meho mesiaca som vyzerala akoby som mala plynatosť a v priebehu pár týždňov sa všetko zmenilo 🙈
@anonym_autor prvé 32 kg, druhe 16 kg a pri tretej tak okolo 20 kg. Po prvých pôrodoch to išlo všetko ľahko dole ,este aj pod pôvodnú váhu,po treťom pôrode to uz išlo horšie a dodnes to nieje pôvodná váha,ale tak vek uz robí svoje 😁😃
Cca 12-15kg. Pri kazdom.
1. +20kg. 2. +20kg. 3. +15kg, ja som vahu neriesila. Keby som nechodila na kontroly, tak ani neviem. Ja som sa citila velmi dobre a pekne aj s tymi kilami. Po porodoch som mala problem s tym, ze som prilis chudla, tak som sa musela snazit viac jest, aby som neisla pod urcitu hmotnost.
Pri prvom 12kg, pri druhom 3kg. Doma som vtedy bola na prve parmesacne dieta sama, boli rok po sebe, realne som sa bohuzial "zanedbavala" a malo som jedla, ked som nestihala. (Dieta sa narodilo v normalnej vahe).

Pri prvom 8 kil, pri druhom som v 28tt a zatial 5 kil myslim ze opat to nebude viac ako 8.