Kyretáž - za a proti
Prosím poraďte. Myslím ze šetrnejšie pre maternicu je keď sa sama vyčistím ale kedy sa to krvácanie spustí. Aké máte vy skúsenosti? Ďakujem za každú radu...
@mimiqa ďakujem za odpoveď tiež som toho názoru a zatiaľ stále nič už by som chcela mať za tým. A v ktorom týždni si bola keď si začala krvácať?
@scarletka34 tahalo na 7...ty??? Krvacas ci len krce??
Ja som 9tyz. Zatiaľ sa cítim dobre len občas trochu bolesť brucha.
@scarletka34 noo a ty si prisla o babo ci ako to je...
@mimiqa ja mam tehotenstvo bez plodu zltkovy vak mam a plod není vidno....
@scarletka34 juuujjjj...no a nehrozi mimo??hcg mas kolko??
@mimiqa neviem lebo krv mi vôbec nebrali. Takéto mame zdravotnictvo
@scarletka34 coooo??mne hned od prveho dna..a na zaklade hodnot to riesia...jeminenko .....mozno sa krpcek schovava😉
Tak viem ze uz 9 by malo byt nielen vidno uz aj ❤ malo na plne obratky ist...prekvapena som ako fakt
@mimiqa áno malo ale ja mam iba gestacny a zltkovy vak. Plod že není vidno
@mimiqa keby si mala pravdu bola by som šťastná ale nedáva tomu šancu doktor. Kázal mi kúpiť Buscopan ak by som mala kŕče. A ty si co potratila?
@scarletka34 noo aallee krv by mali brat..co ked hcg sa neznizuje...moze ist o mimo...jeminenko...ach skoda moja...ak nemas bolesti vydrz..no oni ta ale poslu na vycistenie ked to nepojde samo....mne sa maternica nadherne vycistila...no hcg ani za svet klesnut..nakoniec ma operovali a vybrali vajcovod...
@scarletka34 hej ja potrat☹
@mimiqa bože tak to si si teda užila komplikácie. Ja čakám ze sa to spustí pekne samo lebo ja doktorom už neverím k všetkému pristupuju ľahostajné.
@mimiqa to mi je veľmi ľúto.
@scarletka34 uz sa dostavam z toho....no kedy a ci sa to spusti neviem...bodaj by ano....len nech ti to dobre dopadne😘
@mimiqa véd toto aj ja dúfam ze aspoň toto dobre dopadne. Už ma pobolieva brucho ako pred mrchou tak hadam za pár dní sa to už spustí...
@scarletka34 drz sa😉
@mimiqa dik aj ty sa drz 😘
@scarletka34 dakujem...snazim sa..a neboj o mesiac mozes skusat znova ak sa vycistis😘
@mimiqa no len ci sa podarí keď to není také jednoduché preto sme sa veľmi tešili že konečne a nedopadlo to dobre....
@scarletka34 podari...treba verit😇
😍😉
@scarletka34 takže anembryomola ...to ma mrzí...viem ako Ti je
@scarletka34 ahoj, ja som si tym presla pred mesiacom. Plod sa nevyvijal, najskor mi to potvrdili v 7tt, este sme pockali 10dni ci nahodou, ale nic. Ja som chcela pockat nech sa mi spusti sam potrat, ale dalsich 10 dni sa nedialo vobec nic, ani spinenie, dokonca mi pokracovali tehotenske priznaky. Bolo to prilis vycerpavajuce psychicky a uz som nechcela viac cakat tak v 10tt som sla na kyretaz. Tak vela stastia snad tebe sa to spusti aj same. A drz sa, je to tazka situacia, ale snad na dalsi krat to vyde 🙂
@koraalka569 ahoj...ja mam tehotenstvo bez plodu vidno iba gestacny vak. Už ma začína bolieť brucho tak hádam sa to už spustí. To mas pravdu je to veru dosť psychicky vyčerpávajúce už nech to je zamnou...

@scarletka34 ahoj..ja som v nedelu zakrvacala potom tyzden nic a spustilo sa to zas..prve tri dni take len spinenie a dalsie fakt ako pri menzese dost krvy a ktomu krce....urcite samo je lepsie ako zasah