Lieky v tehu
Ahojte mamičky, prosím Vás píšte mi sem len také, ktoré zo zdrav. dôvodov museli! brať lieky...
Chcem vedieť, či majú zdravé detičky.
Mňa zaujímajú odpovede žien, čo majú napr. sklerózu multiplex, epilepsiu, tetániu, astmu a neviem čo všetko
a bez liekov to proste nešlo...
Brali niektoré z vás lieky typu: neurol, xanax, lexaurin? Príp. ešte niečo horšie a detičky sú v pohode?
Samozrejme po porade s gynekológom, príp. s iným lekárom, ktorí vám tieto lieky povolil!
Dakujem za odpovede...
@yasminka137 Ja som citala ze lex je v min. davkach povoleny, neurol, xanax nie...
len som rozmyslala o guajacurane, ten sa moze aj sa podava v nemocniciach.
Tusim je aj volno predajny, samozrejme plus vitamin magne b6.
Neviem, ja som uz takmer 34tt a zatial som mala vysledky, screeningy, este aj glukozu,
vitaminy v tele v poriadku, musim zaklopat... len sa clovek boji o to male, aby bolo oka...
seroxat je AD, to by som sa bala brat. Este je dobry vitamin B. No ved uvidime kto este napise...
Ja beriem min. mnozstvo lex tj. pol tabletky 1,5mg., ked magne nezaberie...
@ivett5 este som sa chcela opytat,ked beries sem tam ten lexaurin,zaberie a pomoze ti,kedze je to nepravidelne a ako to bude potom s kojenim...mna upozornili,ze prenika do materskeho mliecka,tak sa nesmie kojit...dakujem
@yasminka137 Ahoj, zaberie aj polka ked si ktomu dam magne b6, no kojit by sa nemalo... aspon podla pribaloveho letaka... lenze uz koncim pomaly 35 tt a som najma zvedava co povedia v nemocnici ohladom toho kojenia... ked povedia, ze aj polka 1,5 je vela tak budem asi na UM. Pytala som sa doktorky na Kramaroch, ta mi povedala, ze dnesne umele mliecka su velmi kvalitne a najma tie hypoalergenne... tak mam uz vopred kupeny sunar... povedala, ze ked sa neda kojit, nemam si to pripustat, aj ona bola ako babo na UM a ze je zdrava aj ta jej sestricka tak bola a zacali sa smiat, ze su zdrave a krasne 🙂 tak ma to potesilo, ved nemoze sa clovek vyradit zo zivota a aby mu bolo zle bez liekov... to neprospeje ani tebe, ani babatku, ked budes mat problem sama so sebou, to radsej budem na UM... a tie zeny, co nemaju mlieko? tiez su na UM a kolko ich je, len v mojom okoli... 🙂
@ivett5 no ja s tym,ze by som nekojila problem nemam,kedze cakam uz stvrte babatko a vsetkych troch synov som kojila maximalne mesuac,kedze som nemala mliecko ,takze boli na um a su zdravi tak buk chvalabohu...bola som pre istotu u mojho dr,kedze ani pri jednom tehu predtym som nemala problem a neb ala ziadne lieky,no teraz som sa radila a povedal,ze ked je ,,zly,, den ,tak mozem vziat polju 1,5mg lexaurinu a to aj 3krat v ten den,keby bolo velmi zle a potom par dni nic.V ziadnom pripade nie kazdy den,alebo par dni za sebou,aby nevznikla zavislost.tak som rada,ze obcas mozem,som teraz v piatom mesiaci,tak snad budde lepsie a nebudem musiet brat,uvidime,drzim si palceky a samozrejme aj Tebe.
@yasminka137 Dakujem aj ja tebe drzim palce... 🙂 nech nam to dobre dopadne. Ja som citala, ze v zlom pripade to nevadi ani kazdy den, ale min. mnozstvo tj. polka 1,5 alebo mozno jedena... zavislost tam sa vytvori urcite, ale co uz, vsetky tieto lieky su na principe zavislosti ☹
preto sa musia postupne znizovat davky... napr. niekto berie dve, potom jednu, potom polku...
Ked budem mat malicku na svete, dam ti vediet... 🙂 uz sa mi to blizi...
Ahojte 🙂 Žienky, ktorá bola celé tehu na AD po prípade brala aj niečo ako neurol, lexaurin, xanax ? Ďakujem za odpoveď

@ivett5 ahoj,ja som brala lexaurin a seroxat,kym som zistila,ze som tehu...potom som po dohode s dr a postupnym znizovanim davky uplbe vysadila...teraz som uz v 18tt a vsetko je chcalabohu v poriadku,vcetbe screeningovych vysetreni...mala som sice mesiac riadny abstak,ale zvladla som to...