Mali ste aj vy bolesti hlavy v tehotenstve?

avoline
13. sep 2013

ahojte som v 5 mesiaci tehotenstva zvykne ma obcas boliet hlava aky liek mozem uzit proti bolesti ? mali ste niektora skusenosti?

exupery
13. sep 2013

Mna bolale hlava od zaciatku tehu-prvy trimester stale,potom len obcas...vela pit,magnezium proti vycerpaniu a trpezlivost 🙂

anexis
13. sep 2013

paralen mozes

kazunomiya
13. sep 2013

Mne napriklad Paralen nikdy na bolest hlavy nezaberal. Hlava ma bolieva, ale dovodom je vacsinou, ze sa dostatocne a vcas nenajem. Pozor na to!

jul11
13. sep 2013

Ahoj,som migrenicka,nastastie v tehotenstve sa to trochu upravilo. Mozes tabletky na zaklade paracetamolu, takze Paralen,Panadol-aj ultra aj extra, ale nie ibuprofenovy zaklad,takze ziadny Ibalgin. Mam to pisomne od doktorky farmacie z nemocnice,robila mi rpehlad,predtym ako som chcela otehotniet v zahranicnej literature.

grettka
13. sep 2013

panadol ultra obsahuje kodein, v pribalovom letaku ma napisane, ze ho nesmu uzivat tehotne zeny

ajdika
13. sep 2013

ahoj, ja som mávala z času na čas strašné migrény v tehotenstve a nič na báze paracetamolu mi vôbec nezabralo. Ja som si dávala teda výnimočne ibalgin (na príbalovom letáku je písané, že sa nesmie len v poslednom trimestri), lebo som nevedela v práci fungovať (a robila som s ľuďmi), trvalo aj 3 dni, kým ma migréna prešla, nehovoriac o vracaní a jeden krát to prošlo až do takého štádia, že som mala silný zápal žalúdka. Takže som ibalgin musela a dala som si ho hneď pri prvých príznakoch (ja už to poznám) a našťastie to nemalo žiadny vplyv na bábätko. V podstate je na každom lieku, ešte aj na kvapkách do nosa, že sa nemajú v tehotenstve užívať...takže najlepšie je spýtať sa priamo svojho lekára.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre