icon

Mali ste rozdielne začiatky prvého a ďalšieho tehotenstva?

yuriko
28. feb 2017

Mali ste iné príznaky ešte pred príchodom MS pri druhom tehotenstve ako pri prvom? Ináč ste sa sledovali? Ak ste mali špinenie implantačné pri prvom, bolo aj pri druhom? Prsia Vás boleli tak isto alebo vôbec?

cerez
28. feb 2017

@yuriko Pri prvom tehu mi prvé dva týždne vôbec test neukazoval pozitivitu. Dostala som mykózu a jeden deň som krvácala. Večer ako uťalo. O pár dní na to mi dr. potvrdil konečne tehotenstvo. Nevoľnosti prišli, doobeda som sa pekne vyzvracala a bolo dobre. Celé tehotenstvo komplikované.
Druhé tehu bolo úplne iné. Už dva dni pred príchodom ms mi ukázalo na teste pozitivitu. Všetko ma bolelo, mala som pocit ťažkých nôh, telo ma bolelo ako pri viróze, bola mi zima, prsia boleli pri oboch tehu. Nevoľnosti boli odlišné, napínalo ma ako žabu celý deň. Nemala som žiadne špinenie ani krvácanie.

juhseverzapad
28. feb 2017

3 deti úplne v poho. Ani som nevedela, že som tehotná. Teraz čakám dvojčatá a už umieram. Som v 24. tt a od začiatku nonstop chorá, bolesti, výtoky a xy lupín, ktoré som pred tým nemala. Bože nech už sú vonku.

meusicka
28. feb 2017

@yuriko u mna rovnako, priznaky rovnake, co ako prve bolo, ze som si vsimla este pred meskajucou ms, ze ma krajsiu plet, a potom sa mi zhnusila manzelova voda po holeni. dodnes si z toho robim srandu. a to som cakala prv jedno a potom dvojicky.

@juhseverzapad len vydrzat, s dvojkami je to tazsie, aj porod bude horsi, cisarsky je masaker, bolesti hnusne, ale uvidis ze to stoji za to, je to neskutocne ako sa tie deti vedia mat radi a ako od malicka spolu komunikuju. drzim palce, aby si vydrzala co najdlhsie 3v1 .

xoxolusik
28. feb 2017

Ja som mala rovnake priznaky pri oboch.. Zacalo to tym, ze este predtym ako som urobila tehu test, tak som v oboch pripadoch raz zvracala.. Potom mi uz zle nebolo, len ma napinalo aj z vody, ale nie vzdy, len niekedy.. Boleli ma tiez prsia, citila som sa v podbrusku nafuknuta a ubolena akoby.. To bolo vsetko 🙂 a mam oboch chlapcekov 🙂

bosoriak
28. feb 2017

@yuriko TEhotna som bola 5x, prve 3 razy ma boleli prsia, posledne 2 razy nie. Z 5x sa skoncili MA dve tehotenstva, v jednom pripade ma prestali boliet prsia a zacala som spinit, v druhom pripade ma od zaciatku ani neboleli, a spinila som, neskor krvacala.

Posledne (uspesne) tehotenstvo bolo uplne ine, nez predchadzajuce (absolutne ziadne priznaky). Myslim, ze to zalezi aj od veku zeny aj od toho, ako sa s prvym tehotenstvom upravili hormony. Aj porod bol kazdy iny. 🙂

susana13
28. feb 2017

Ahoj, ja som mala obidve tehotenstva úplne rozdielne. Pri tom prvom som ani netušila, že som tehotná a to druhé mi dalo zabrať. Bolo mi zle stále večer, dvakrat ma aj hospitalizovali v nemocnici kvoli bolestiam v podbrusku. Mám intoleranciu magnezia tak mi uskodil totalne...bola som na infuziach... ale aj napriek tomu je to krasny pocit 🙂 Prsia ma boleli stále a menštruáciu som mala pri obidvoch do 3 mes. A ešte sommala aj mliečny výtok celý čas, ale bez komplikácii... želám všetko dobré veľa síl a trpezlivosti.

siska53
28. feb 2017

@yuriko Mala som uplne ine priznaky.