Mediolaterálna - stredo bočná. Čo to znamená?
Ahojte vedeli by ste mi to blizsie vysvetlit? stretol sa s tym uz niekto? 😒
je to hodnota niecoho co je na sono snimku ale neviem coho.ale ta hodnota rastie.ale povedali mi ze vyvin plodu je mozno zastaveny,a dalsi dvaja lekari povedali ze sa jedna skor o posunute tehotenstvo. ked tam nejaka hodnota rastie moze byt vyvin zastaveny?
@sonka_miro súhlasím s @anicka1981 a hodnota to nemôže byť, lebo je to určenie nejakého "smeru", polohy. Takže za týmto musí ešte niečo pokračovať. A sono čoho?
@jarunka111
sono gestacneho a zltkoveho vaku.
@sonka_miro a co ide za tym,,, dextralne? skus napisat co ti tam pise cele
tak to udava polohu mozno toho vaku, alebo ulozenie babetka-plodu v maternici
MI: 0.8 je tam len to nic predtym ani za tym nieje napisane.
tak to budu neake ich "" suradnice "", na oznacenie miesta-polohy kde je umiestnene..... kazdopadne to nie niaka hodnota niecoho,, ;)
ale ta hodnota sa v priebehu troch dni zvyšila z 0.77 na 0.82
@sonka_miro a nie je to vaha?.....
@anicka1981 a neskusala si sa opytat priamo lekara?, ono je to tazko takto.....
neviem naozaj nevieme zistit co to je.idem v pondelok po tyzdni na kontrolu a podla mojej lekarky som v 8 tyzdni a podla druhych max.5 tyzden .ale ked mi povedala ze vyvoj je zastaveny tak by nestupala ani vaha nie?
nie lebo ma uplne recami vystrasily a zacala som si to nejak uvedomovat az doma.
@sonka_miro jaj, no ked je to oznacenie vahy ,, ale tu som stiahla kolko by malo vazit :::
5. týždeň - 1,25mm - 100mg
6. týždeň - 3mm - 250mg
7. týždeň - 4mm až 1,3cm - 500mg
8. týždeň - 1,6cm - 1g
... a ten tvoj 0.8 nema ziadne oznacenie, tak tazko povedat co ide na 100% o vahu, alebo v akej miere to je,,, ale co ine by to mohlo byt?,,, dlzka asi nie....neviem
ale zbytocne sa nestresuj, aj ked je to tazke,,,, ja som bola na sono v 12 tt, a doktorka mi po pol hodine chodenia po bruchu povedala,,,nebojte sa zije.... no mne viac netrebalo,,,,, isla som na sono spokojna, ze uvidim mozno nieco co sa podoba na babo, a odchadzala som uplne vystrasena,,,,, a nevedela som co si mysliet... musis vydrzat do podelka, a potom sa pytat, co a ako,,,, drzim ti strasne prsteky,, aby ste boli oki obaja,,,,, veerim, ze budete ok,, ako vidis, ono je to este strasne malicke, tazko povedat, a lekari nevedia vsetko,,, pekne oddychuj a odpocivaj,,,, a pozitivne mysli- to vela urobi,,, 😉
@anicka1981
dakujem ti.sak to su ty lekari len vystrasia cloveka.ja som bola uplne ako bez duse ked mi povedali ze nevidia echo v osmom tyzdni a ked sme to pocitali a potvrdili to aj iny lekari ze som max.v 5tyzdni.
@sonka_miro kazde babo je ine, a to aj v brusku,,,, a si zober, ze ake je to drobunke, tak sa mohlo stat ze nevideli,,,, posielaj babetku pozitivnu energiu, a daj mu priestor, ono uz teraz citi (aj ked niektory by povedali, ze som sibnuta, ze je to prilis male), povedz mu, ze ked chce prist na tento svet, nech pride, ze ty pre neho urobis vsetko a nechaj to na neho,,,, a ty sa netrap.... mysli pozitivne,,,, si zober, ze niekedy v takomto stadiu tehotensyva, ani nevedeli, ze su tehotne,,,,, ty asi velmi po babetku tuzis, co?
viem ze mam mysliet pozitivne ale neda sa to bojim sa co my povedia je to tazke.ano velmi.
@sonka_miro drzim vam velmi prsteky, uz len zajtra a budes vediet na com si,aj ked je to tazke a dlhe cakanie,,, viem co asi prezivas, bezmocnost a ta je asi najhorsia,,, nechaj to malicke,,, je to na nom, ked chce bude rast, ked nechce nebude, ale je to na nom, a ty teraz nemozes urobit nic len na neho mysliet,,, strasne vam to zelam, aby ste boli rodinka, urcite sa vam to podari 😉
dakujeme

@sonka_miro a o co konkterne ide?, o chrbticu, klby, alebo o neaky organ?, je to oznacenie niecoho, ale tazko povedat coho z toho co si napisala 😀