icon

Meškanie ms - tehotenstvo?

arelka
9. jún 2018

Ahojte mám taký problém už prednedávnom som sa tu s vami radila s problémom že mi meškala menštruácia 2 týždne či nemáte skúsenosti s prípadným tehotenstvom.
Poslednú menštruáciu som mala pred 46 dňami čo je 24.apríla v máji mi neprišli a už je jún a stále nič robila som si 2 testy no boli negatívne
Žiadne zvláštne zmeny som si na sebe nevšimla iba že občas dostanem len tak z ničoho nič kyselinu a ani chute nemám nejake extra akurát že nemám rada vývar a dostala som naň strašnú chuť že som si ho musela ísť uvariť 😃
Zatiaľ si nemôžem zobrať dovolenku v práci takze ku gynekológovi budem môcť ísť až na druhý týždeň ten mi samozrejme bude vedieť povedať najlepšie 🙂
Len čítala som tu že niektorým ženám aj do 3 mesiaca tehotenstva vyšiel test negatívny

08snazilka80
9. jún 2018

@arelka mozne je vsetko,cize mozes byt tehu...aj ked neviem hcg by si mala mat uz dost vysoke na // ... Mne napr.vysli velkom slusne // 8dpo... Ale ako hovorim je mozne ze si tehu,tak si davaj pozor a spravaj sa tak akoby si bola-ziadne cigy,alkohol a nedvihaj nic tazke

deniska652
9. jún 2018

Ja presne toto iste..presne..doktorovi idem v utorok tak som zvedavá

slunce3
9. jún 2018

Sprav dalsi test a ak nic tak skor blbe hormony,stres, alebo ubytok na vahe a pod.
Beries nejake lieky? Mas dietu? Nejaky stres vo vyssej miere ako do teraz?

monika11m
9. jún 2018

tiez som mala tento mesiac problem. tak som sla k dr a mala som sictu .Pychla injekiu na 6. den zabrala tak este musim na kontrolu buduci tyzden.

matulka82
9. jún 2018

takisto som nedostala takmer 2mes. tehu to nebolo,vyvolavacka zabrala na 5 ty den..Vela faktorov ovplyvnuje cyklus od stresu,zmeny hmotnosti ,hladiny hormonov po chorobu...pokial to nie je pravidelnost ,stat sa moze ,ale najlepsie poda odpoved gynekolog. Praca pocka - lekar ma v pripade pochybnosti vzdy prednost 😉

arelka
autor
10. jún 2018

@deniska652 fakt ? :O tak daj vedieť potom 🙂

arelka
autor
10. jún 2018

@slunce3 nemyslím si že by som spĺňala niečo z toho aby mi mohli meškať lieky som nebrala žiadne ani stres nejaký extra

arelka
autor
10. jún 2018

@matulka82 jasneee práca počká 🙂 lenže nechcú mi dať dovolenku ešte až o týždeň takze budem musieť počkať asi už sa neviem dočkať 😅

deniska652
10. jún 2018

@arelka dám 🙂 ale aj ty ;)

arelka
autor
10. jún 2018

@deniska652 jasneeee 🙂

veronnica080
11. jún 2018

@arelka a čo paragraf, ten s tiež nemôžeš zobrať? Aaa držím palce aby to bolo tehotenstvo 🙂😉