Milovanie sa v tehotenstve
Do ktoreho mesiaca tehotenstva je mozne mat normalny a bezpecny sex?
Neohrozy to niako dieta v tych vyssich mesiacoch??
@hatyge912
ak si zdrava tak dokedy chces...a tesne pred porodom spermie zmakcuju krcok maternice, tym padom by si mohla mat lahsi porod...som citala ako jeden porodnik odporucal...a teda neviem ci to fakt funguje, ale ja som sa vobec v tomto neobmedzovala a porody mozno aj vdaka tym spermiam boli rychle a lahke... 🙂
Ja som sa milovania dost bala nakolko som na zaciatku tehotenstva trocha krvacala a potom ked som malu prenasala a porod my nakoniec vyvolavali tak mi sestricka povedala ze mamicka vieto co ste mali spravit pekne si muza pomilovat tak neviem moze byt ze uz v tomto konecnom stadiu to pomoze ale pocas tehotenstva sa urcite nie je coho bat.
Pokial nemas nejake komplikacie, pripadne zdravotne problemy, mozes dokedy len chces 🙂
Na vyvolanie porodu to u mna nezaberalo 🙂 Len sa da povedat, ze sme si to viacej s manzelom uzivali 🙂 Takze nicim nerusene noci, alebo teda rusene ?! :D
Ak je všetko v poriadku, tak aj do posledného dňa.My sme sa milovali 31 hodín pred pôrodom, takže naozaj je to len na tom, ako sa cítiš.
baby a ako je to s milovanim v zaciatkoch tehu? 🙂
baby a je normalne, ked mi tesne po milovani vzdy asi na minutu stvrdne dole brucho? trochu ma to znepokojuje 😒
Tiez nemám žiadny problém, milujeme sa neustale, len mam teke obavy, ci to nemoze nejak oslabit krcok maternice?

@hatyge912 pokial nekrvacas, nie si po potrate, nemas dole placentu, cize ked si ok, az do dna porodu 😉