Moje prekvapenie - som tehotná
Na moje prekvapenie dnes mi ukázali testíky toto...absolútne sme sa o dieťa nesnažili keďže doma máme už dve dievčatá.Jedna má 8rokov a druhá bude mať 2apol roka.Hmmm teraz rozmýšľam ako to partnerovi oznámiť.Za pár dní má narodeniny tak asi ako darček to dostane.K doktorovi budem až zajtra volať.Neviem či ale vydržím nevolať partnerovi túto novinku keďže je preč teraz a príde až na víkend teda možno

Gratulujeeem 🙂
@marcelik88 ďakujem už len potvrdiť u lekára
Gratulujem a nechaj si to "ako darcek" 😉
@d_anica presne aj mne tak nabehli tie ciarky😂😂😂 ja budem zajtra volat k doktorovi a to viem ze ma caka hned sono a potom az na krv....presne tak sa aj ja citim mam strach 😨 a hlavne z pôrodu....prvy porod som mala v pohode par hodin bola som na vyvolavanie.a druhy som myslela ze uz umieram skoro 48hodin som bola v bolestiach a tiez mi aj ten vyvolavali....som sa zaprisahala ze uz rodit nebudem a bum 😂😂😂
Jéééj, aké krásne silné čiarky. Neplánované, o to viac bude ľúbené. Tešte sa, možno bude chlapček.
Ja som si robila test včera poobede len zo srandy a tam dve čiarky ,len tá druhá je úplne slabucka tak keď ju odfotim tá kvalita je zlá
@paprika28....treba za pár dní skúsiť znova.....držím palceky
Srdečne gratulujem 💕

@ruza88 krasne prekvapenie 🙂 gratulujem. Tiež by som si tento mesiac chcela nájsť takéto prekvapenie 🙂