icon

Moje prekvapenie - som tehotná

ruza88
12. dec 2018

Na moje prekvapenie dnes mi ukázali testíky toto...absolútne sme sa o dieťa nesnažili keďže doma máme už dve dievčatá.Jedna má 8rokov a druhá bude mať 2apol roka.Hmmm teraz rozmýšľam ako to partnerovi oznámiť.Za pár dní má narodeniny tak asi ako darček to dostane.K doktorovi budem až zajtra volať.Neviem či ale vydržím nevolať partnerovi túto novinku keďže je preč teraz a príde až na víkend teda možno

Moje prekvapenie - som tehotná
h_petra
12. dec 2018

@ruza88 krasne prekvapenie 🙂 gratulujem. Tiež by som si tento mesiac chcela nájsť takéto prekvapenie 🙂

ruza88
autor
12. dec 2018

@h_petra som normalne v šoku z toho....ďakujem a držím palceky

marcelik88
12. dec 2018

Gratulujeeem 🙂

ruza88
autor
12. dec 2018

@marcelik88 ďakujem už len potvrdiť u lekára

tosomja
12. dec 2018

Gratulujem a nechaj si to "ako darcek" 😉

ruza88
autor
12. dec 2018

@tosomja len neviem či to vydržím😂

tosomja
12. dec 2018

@ruza88 výdrž. Ved sa tvar, ze nic 😂😂 co tam po dvoch ciarkach. 😀 budu silnejšie, ked ich das do krabičky od pera. 😜😘Aspon dozreju.

ruza88
autor
12. dec 2018

@tosomja uz mam v krabicke ich😂 nabehli mi asi za 5sekund na každom teste a su dosť silné podla mňa....

tosomja
12. dec 2018

@ruza88 tak daj na tmave miesto nech nevyblednu. 🎁

ruza88
autor
12. dec 2018

@tosomja mam ich v skrine medzi oblecenim😂😂😂

d_anica
12. dec 2018

@ruza88 Gratulujem. Ja som na tom podobne, ale test som si robila v pondelok. Absolútny šok, vôbec sme to nečakali 😲

ruza88
autor
12. dec 2018

@d_anica veď toto ja tomu stále akosi neverím😃 ja som si len tak zo srandy urobila test lebo sa citim tak divne ako na chorobu😂😂😂 a jeden visiel pozitivny tak hned dalsie dva som urobila ze ci je to pravda😂😂😂 a ono je to tam 😘....uz si bola aj u doktora?

d_anica
12. dec 2018

@ruza88 mne meškala menštruácia, tak som si spravila test a tá tehotenská čiarka tam bola skôr ako kontrolná 😂 Bola som hneď v utorok na krv a z výsledkov mi potvrdili tehu. V pondelok mám ísť na normálne vyšetrenie aj so sonom. Aj sa teším a zároveň som vydesená 😔

ruza88
autor
12. dec 2018

@d_anica presne aj mne tak nabehli tie ciarky😂😂😂 ja budem zajtra volat k doktorovi a to viem ze ma caka hned sono a potom az na krv....presne tak sa aj ja citim mam strach 😨 a hlavne z pôrodu....prvy porod som mala v pohode par hodin bola som na vyvolavanie.a druhy som myslela ze uz umieram skoro 48hodin som bola v bolestiach a tiez mi aj ten vyvolavali....som sa zaprisahala ze uz rodit nebudem a bum 😂😂😂

agikaku
12. dec 2018

Jéééj, aké krásne silné čiarky. Neplánované, o to viac bude ľúbené. Tešte sa, možno bude chlapček.

ruza88
autor
13. dec 2018

@agikaku dufajme do tretice😍❤

paprika28
29. dec 2018

Ja som si robila test včera poobede len zo srandy a tam dve čiarky ,len tá druhá je úplne slabucka tak keď ju odfotim tá kvalita je zlá

ruza88
autor
29. dec 2018

@paprika28....treba za pár dní skúsiť znova.....držím palceky

bobricek1979
29. dec 2018

Srdečne gratulujem 💕