Morfologický alebo „veľký“ ultrazvuk
Ahojte dievčatá. V piatok ma čaká prvý veľký ultrazvuk.
Keď som bola minule na poradni v 15tt,doktorka kukla aj pohlavie. Zrovna sa rozkrocil a teda chlapec. Moze sa stať,že mi na veľkom usg povie,že je to baba? Že to možno bola pupočna šnúra? Máte niektorá skúsenosť?
Akože jedného chalana už mám. Ak bude druhý budem tiež rada,hlavne že bude zdravý. Ale stále mi niečo hovorí,že je to dievča.
Pupocna šnúra ???? Tak pochybujem že by mal taký dlhy pipik 🤣🤣
Guľky vysvetlíš ako ?
@pribinak ja niekedy až žasnem nad niektorými ženami. Vies koľko prípadov existuje,že to mal byt chlapec,a narodilo sa dievča? Robila mi ultrazvuk zo spodu. Čo ja viem? To musíš byt nepríjemná? Niekomu asi chyba sex alebo čo !
@pribinak ja niekedy až žasnem nad niektorými ženami. Vies koľko prípadov existuje,že to mal byt chlapec,a narodilo sa dievča? Robila mi ultrazvuk zo spodu. Čo ja viem? To musíš byt nepríjemná? Niekomu asi chyba sex alebo čo !
@nattka123 ja som to tak mala, teda moja mama, az do porodu som mala byt chlapec. ono na tom ultrazvuku nie je vidiet ta snura rovno, ona je rozne poohybana. ale je pravda, ze mne gulky nevidel, ale povedal, ze ked je pipik, musia byt aj gulky. nakoniec nebolo nic z toho :D tak uvidis no
@nattka123 no ta keď vieš koľko prípadov existuje tak nerozumiem tvojej otázke
@nattka123 Nie, musíš sa s tým zmieriť, že budeš mať opäť syna. No čo, vyskúšaš tretie, štvrté, atď., kým dievča nebude 🤦
zaplat si krvny test máš istotu , ano pri sone sa zvyknu pomylit
@nattka123 ja som to tak mala, teda moja mama, az do porodu som mala byt chlapec. ono na tom ultrazvuku nie je vidiet ta snura rovno, ona je rozne poohybana. ale je pravda, ze mne gulky nevidel, ale povedal, ze ked je pipik, musia byt aj gulky. nakoniec nebolo nic z toho :D tak uvidis no
@babushkaem moj kamarát bol celé tehotenstvo do pôrodu dievca. No,a narodil sa Marko. A tiež nevideli ani guľky,ani pipik :D mojej kamoske zas pri usg povedali,že buď čaká malo obdareného chlapca,alebo dievča s opuchnutou buchtou. 🙈
Ako možné to je, ale vysoko pravdepodobne je to len túžba...
@babushkaem moj kamarát bol celé tehotenstvo do pôrodu dievca. No,a narodil sa Marko. A tiež nevideli ani guľky,ani pipik :D mojej kamoske zas pri usg povedali,že buď čaká malo obdareného chlapca,alebo dievča s opuchnutou buchtou. 🙈
@nattka123 uprimne riešiš niečo ani neviem ak to spravne vlastne napisat , ale radšej by si sa mala ist prejst lebo si celkom slušne pasivne agresivna a to si myslim že sa tu baby krotia aby ti nenapísali čo si myslia
vychyluješ tu pre blbost v podstate, nezmeníš ju tak načo ...
Ako možné to je, ale vysoko pravdepodobne je to len túžba...
@anonym_c29595 dosť možné. No veď uvidíme v piatok. 🙂
@nattka123 ked tvoj kamarat bol embryo tak také kvalitne sona neboli ešte, takže ano mohli sa zmyliť
@nattka123 tak môže sa aj mýliť
Ja som videla hneď aj bez toho aby dr povedal že tam nič ,,netrci,,a že bude druhá baba...následne týždeň na to nám to potvrdili v Martine
Ale aj môj brat mal byť baba a nieje.Ale to boli ultrazvuky ešte také ,,,zastaralejsie,, teraz už je tá technika premakana viac
Z krvi je to na 100%. Ja som to mala opačne, 3x dievča a na morfologickom Sone chlapček. Ale bolo mi to jedno, neprefrovala som žiadne pohlavie.
Pomýliť sa mohla..no nemusela ..buď alebo uvidíš čo povedia na ultravuku veľkom to už bude asi presnejšie a viditeľnejšie🙂
Skor je pravdepodobne ked ti povie ze budeš mat dievca a môže to byť chlapec. Opačne nie. Vtedy je to jednoznačne

Pupocna šnúra ???? Tak pochybujem že by mal taký dlhy pipik 🤣🤣
Guľky vysvetlíš ako ?