icon

Môže byť manžel pri prvom skríningu?

majmik
6. aug 2012

Zdravím, hľadala som info na celom fóre, ale neviem nájsť. Bud. týždeň idem na vyšetrenie v 12tt do Gynstar-u v Prešove, a čo všade čítam, tak to bude aj 3D. A môjho manžela by veľmi potešilo, keby to naživo mohol vidieť aj on. Môže ísť? Nebudú s tým problémy? (pri objednávaní som sa zabudla spýtať). Tiež mi povedali, že mám mať pripravené 20€, dostanem aj aspoň 1 fotku alebo je za to ďalší poplatok. Ešte neviem ako to chodí. Vďaka za každú odpoveď 🙂

lucinocka
6. aug 2012

ja som sice nebola na Slovensku, ale boli sme na 3D a k mm sa spravali velmi pekne, vsetko mu vysvetlovali, ukazovali.. dokonca aj v nemocke na gynde bol na UTZ a to je tam stale naval, nervozita, doktori, pacienti, sestry, vsetci nervozni a aj tak boli k nemu mili / ku chlapom sa spravaju ludia inak 🙄 / teraz ho uz neberiem na ultrazvuky, uz tam ani ja nic nevidim, tak zbytocne, ale kym bola malinka este mala , tak bolo krasne vsetko vidno, tak bol z toho taky namako... urcite ho vezmi, moj nechcel ist a potom bol rad ze to videl🙂

brumka
6. aug 2012

ahoj ja som bola na 3D v BA a stalo to asi 60e nepamatam si presne, bli sme tam s muzom 30min a dostali sme cd s kopou fotiek v 25tt. zalezi kam ides znama bola a platila 25€ za 3D a cd jej nedl ia za kazdu foto pytali 7€ tak to je zdieranie. ale radcej si tam zavolaj aby si vedela co a ako...

habibi78
6. aug 2012

@majmik 3D v 12 tt je skoro, to tam este dokopy nic neuvidite....nejlepsie je ist na 3D v 19 tt cca a potom v tom 27 tt.... plus minus samozrejme... 😉 no a moj mm so mnou chodil na vsetky UZV, uvidis aky bude dojaty 🙂 My sme platili v BA nejakych 70 evri za dvakrat 3D v rozmedzi par tyzdnov, dostali sme k tomu aj kompletne dvd s videom a fotkami 😉

manittu
6. aug 2012

ja si myslím ze by mohol, aj ked neviem ako to tam u vas chodi, ale u nas moj muz bol aj na 3D sone, ziadny problem s tým nebol....ked chodievam na obycajne sono tak s ostatnými tehu druha polovicka chodi 🙂

modrofuzik11
10. aug 2012

jasne, ze moze.aspon u nas v maritne to vobec nebol problem.

sydnuska
10. aug 2012

so mnou bol manzel na prvom skriningu a chodi vzdy ked sa mu da uvolnit z prace 🙂

lusi175
10. aug 2012

jasne so mnou bol a nikomu to nevadilo, a vysmiaty odchádzal 🙂

suzzinkaa
9. apr 2014

@majmik Ahoj 🙂 viem ze si písala príspevok uz dost dávno, ale chcela by som sa opýtať či vtedy s tebou mohol ísť manžel, či bolo to sono robené na brusku alebo zospodu, a ci to teda bolo 3Đ alebo nie? A dostali ste aj foto babatka? priplacalo sa zato? Dakujem krasne za odpoved 🙂 pekny vecer prajem.