Môže sa doktor pomýliť ohľadom pohlavia na 4D sone?
Ahojte, len tak pre zaujímavosť, chcem sa opýtať či sa môže pomýliť doktor v pohlavy na 4D . Máte s tým nejakú skúsenosť? Ďakujem
Ukázal, videla som ich pekne 🙂 povedal, jednoznačne chlapec.. Ja len tak či náhodou 🙂 vážim si to, že je zdravý.. Ďakujem 🙂
Ked dr ukaze pipika,tak este je sanca,ze sa mylil, mohol to byt prst, pupocna..no ked ukaze vajka s pipikom,uz to asi bude chlapec :D nech ti to pekne poukazuje ;)
Vajka, mi neukázal.ale myslím si, že má pravdu.. Len či náhodou je tam nejaká šanca pomýliť sa..strašne som chcela dievčatko.neviem prečo mám taký pocit, že bude dievča,nechápem
@timcikova31 ale ved to je jedno ja som chcela strašne chlapčeka ale teraz by som svoju princeznú nedala ani za dva svety 😉
Dievčatko nebyva vždy isté (pipik sa môže schovávať) ale chlapec väčšinou áno. 😉
@timcikova31 ja som bola v 27. týždni na 3D a povedal, že chlapec, ale nebolo nič vidieť, môj malučký má stále nohy spolu.. Na ďalšom sone, obyčajnom, mi môj doktor povedal, že dievčatko 😀 teraz mi ďalší povedal, že chlapec, tak myslím, že tak, ale neviem, už si nemôžem byť istá 😀
4Đ neviem ale na 3Đ sa u mna sekol 2x ..tvrdil že na 100% dievčatko a to "dievčatko" má o 12minút 5rokov.Vola sa Samko 🙂
myslím, že sa môže seknúť. Spolužiačke v vyšky sa sekol doktor, keď jej jednoznačne potvrdil Adama a narodila sa Ema, aj duhýkrát to mal byť chalan a bola baba.....neviem ako, ale sekol sa....

neukazal ti dr pipika? mne hned ako prilozil sondu bolo vidiet vajka aj pipiky ( dvojicky) takze som od 22t bola ista ze su to chlapci bolo to pekne vidiet aj pre mna ako laika....nabuduce popytaj ench ti ukaze a presvedcis sa sama v takom tyzdni su uz fakt vajka vajka to uz by sa nemal pomylit....ale tak deju sa isto vselijake veci ;D