icon

Môže sa doktor pomýliť ohľadom pohlavia na 4D sone?

timcikova31
4. aug 2015

Ahojte, len tak pre zaujímavosť, chcem sa opýtať či sa môže pomýliť doktor v pohlavy na 4D . Máte s tým nejakú skúsenosť? Ďakujem

jeemima
4. aug 2015

neukazal ti dr pipika? mne hned ako prilozil sondu bolo vidiet vajka aj pipiky ( dvojicky) takze som od 22t bola ista ze su to chlapci bolo to pekne vidiet aj pre mna ako laika....nabuduce popytaj ench ti ukaze a presvedcis sa sama v takom tyzdni su uz fakt vajka vajka to uz by sa nemal pomylit....ale tak deju sa isto vselijake veci ;D

timcikova31
autor
4. aug 2015

Ukázal, videla som ich pekne 🙂 povedal, jednoznačne chlapec.. Ja len tak či náhodou 🙂 vážim si to, že je zdravý.. Ďakujem 🙂

dobromila1111
4. aug 2015

Ked dr ukaze pipika,tak este je sanca,ze sa mylil, mohol to byt prst, pupocna..no ked ukaze vajka s pipikom,uz to asi bude chlapec :D nech ti to pekne poukazuje ;)

timcikova31
autor
4. aug 2015

Vajka, mi neukázal.ale myslím si, že má pravdu.. Len či náhodou je tam nejaká šanca pomýliť sa..strašne som chcela dievčatko.neviem prečo mám taký pocit, že bude dievča,nechápem

rajna
4. aug 2015

@timcikova31 ale ved to je jedno ja som chcela strašne chlapčeka ale teraz by som svoju princeznú nedala ani za dva svety 😉

bajana
4. aug 2015

Dievčatko nebyva vždy isté (pipik sa môže schovávať) ale chlapec väčšinou áno. 😉

diana20
4. aug 2015

@timcikova31 ja som bola v 27. týždni na 3D a povedal, že chlapec, ale nebolo nič vidieť, môj malučký má stále nohy spolu.. Na ďalšom sone, obyčajnom, mi môj doktor povedal, že dievčatko 😀 teraz mi ďalší povedal, že chlapec, tak myslím, že tak, ale neviem, už si nemôžem byť istá 😀

akika722
4. aug 2015

4Đ neviem ale na 3Đ sa u mna sekol 2x ..tvrdil že na 100% dievčatko a to "dievčatko" má o 12minút 5rokov.Vola sa Samko 🙂

martinella1
4. aug 2015

myslím, že sa môže seknúť. Spolužiačke v vyšky sa sekol doktor, keď jej jednoznačne potvrdil Adama a narodila sa Ema, aj duhýkrát to mal byť chalan a bola baba.....neviem ako, ale sekol sa....