icon

Môže to byť miimomaternicové?

alexandra1995
18. okt 2017

Ahojte kočky, dnes by som mala byť 5+4tt. Pred týždňom aj niečo som bola na sone. Bolo vidno takú malú guličku. Chcem sa opýtať či to znamená že je bábo pekné v maternici alebo stále je možnosť že je malé mimo maternice. Pýtala som sa doktorky a povedala, že môže to byť aj mimo. Tak ja už neviem. Ďakujem za každú odpoveď.

alilka
18. okt 2017

@alexandra1995 ahoj..prečo vôbec rozmýšľaš nad mimomaternicovym?áno možné to je,lebo aj keď je mimo maternice v maternici sa tiež urobí gestacny vak,ale pokiaľ nemas dôvody tak načo sa zaťažovať?ja som pri mimomaternicovom nemala nikde nič..HCG bolo nízke,či na usg nebolo nič vidieť..

matilda1990
18. okt 2017

To co mas za doktorku? Ved to hned musí vidieť ci to mas v maternici alebo mimo. Podla mna mas vnutromaternicove, inak by to nevidela a asi by si mala aj bolesti v tom vajecniku. Drzim palceky a gratulujem 🙂 pamätám sa aj ja ake som mala obavy z tohoto a všetky zbytočne

alexandra1995
autor
18. okt 2017

@alilka ďakujem 🙂
@matilda1990 ďakujem za odpoveď 🙂 veľmi si želám aby bolo všetko v poriadku

wolfie
18. okt 2017

drzim ti palce, aby bolo vsetko ok, ale aj pri mimomaternicovom tehotenstve sa v maternici urobi gestacny vak, ktory ostane prazdny..mne napriklad mimomaternicove potvrdili az laparoskopiou, dovtedy na sone nic vo vajickovode nevideli, resp. k jednemu sa nevedeli sondou dostat a presne tam bol plodik...podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo mali len kvoli stupajucemu HCG, aj ked maternica uz bola vycistena...ty si ale bola na sone strasne skoro, kludne to moze byt v poriadku a plodik bude vidiet neskor, neviem, naco ta lekarka hned musi stresovat...