icon

Môžem navštíviť lekára bez testu?

21. feb 2021

Ahojte, už som stratena v opatreniach, Resp. Neviem, na ktorej stranke ich mám sledovat.. Sedíme doma, takze sme od polky januára na teste neboli. Bývam v Ba a potrebujem zbehnut na chirurgiu na kontrolu. Mám ist predtým na test, keď som sa nemala kde nakaziť, alebo to nie je povinne a záleží od lekara?

janai1
21. feb 2021

Záleží od lekára

petamich
21. feb 2021

oficialne test nepotrebujes, navsteva lekara je vo vynimkach ale kazdy lekar to ma inak a niektori skratka vyzaduju, asi bude najlepsie zistit si to u konkretneho lekara

autor
21. feb 2021

Dakujem veľmi pekne dievcata! Viem, že na Kramároch je povinný pri detoch, tak som si nebola ista.

mogaa
21. feb 2021

Zajtra tam zavolaj, aby ťa kvôli testu neotočili.....osobne sa lekárom vôbec nečudujem že sa chránia......aj keď je to chabá ochrana, ale aspom nejaká......maminu minulý rok na jar chirurg vyšetroval z druhej strany ambulancie😉padla a veľmi ju boleli rebrá, že čo si myslí že on s tým urobí ak to aj bude zlomené😉 ale teda nakoniec ju na ten RTG poslal😉

mogaa
21. feb 2021

*výsledok a správu nám referovala sestra na chodbe pred ambulanciou

maris5
21. feb 2021

Neviem od kedy potrebuju deti na Kramaroch test, ale ja som chodila na chirurgiu na Kramare nov/dec a len som vypisala ten papier pri vstupe.

hradnapani
21. feb 2021

my si teraz vzdy dopredu zavolame a opytame sa. Ale test nebol potrebny ani v jednom pripade a za tieto dva mesiace sme obehli styri rozne ambulancie, vratane chirurga.

vollino5
21. feb 2021

Je to výnimka z testovania, avšak sám lekár si môže určiť, že test potrebuješ. Najlepšie je zavolať a dohodnpť sa s ním, ako to má 🙂