icon

Môžem užiť počas tehotenstva Regulax?

smska1979
3. feb 2011

Prosím vás, môžem užiť počas tehotenstva regulax? nemám momentálne doma nič iné, ale neviem, či to môžem použiť.. V letáku píšu, že nie sú dostatočné skúsenosti s užívaním lieku u tehotných žien. ďakujem.

tehula
3. feb 2011

myslim, ze sa neodporucaju ziadne prehanadla, napr ani caj zo sennych listov

evickapooh
3. feb 2011

radsej nie !!je to prirodny preparat obsahuje sennovy list ale na pribalovom letaku je uvedene ze nie je vhodny pocas gravidity
http://www.zdravie.sk/sz/lieky/showpil/528/1486...
skoc do lekarne-alebo posli manzela -ak nevydrzis do rana a kup si duphalac sirup ten mozes -gynekolog mi t vypisal mala som podobn. probl.

olifcek
3. feb 2011

urcite nie, naco to potrebujes vlastne? daj si bublinkovu mineralku, asponsa Ti odgrgne a bude Ti lepsie

pink_lady
3. feb 2011

co tak skuit radsej viac vlakniny, kyslomliecnych vyrobkov, atd?....originalne acidko zabera 100% (u mna), tiez ovenne vlocky do kavy 😅

helsinka
4. feb 2011

mne v lekárni povedali, že radšej nič také . . .vraj všetky prírodné veci obsahujú senný list alebo rebarboru a to vraj spôsobuje krvácanie, takže mi nepredali nič, síce našla nejaký prípravok čo môžu aj tehotné, ale neviem ako sa to volá a vtedy to ani nemali . . .radšej upraviť stravou, mne veľmi pomáhajú oriešky . .každý deň hrsť a odvtedy nemám problém 😀

ciefulik
4. feb 2011

radšej nie - teda ja by som si nedala
ale mala som po ruke doma espumisan, ktorý je aj pre tehotné 😉

lenica81
4. feb 2011

mne zaberaju aj susene slivky... funguju velmi dobre, a este ked ich zapijes vlaznou vodou... 😅

seagull2404
4. feb 2011

urcite nie!! skus slivky zaparene vriacou vodou alebo cervenu repu, alebo si davaj pravidelne ovsene vlocky a dobre pomaha aj hrst lanovych semienok len tak na rano, ale to nezabera hned, slivky a repa funguju urcite

yanus
4. feb 2011

Odporucam glycerinove cipky na vyprazdnenie, tie navazuju len vodu v hrubom creve a napomahaju k vyprazdneniu. Mne boli velkym pomocnikom.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
ericka088
9. aug 2013

Preháňadlá typu Luctulosa alebo Regulax sa môžu používať počas celého tehotenstva. Voľne predajný liek proti hnačkám Imodium je takisto bezpečný počas tohto obdobia i v čase dojčenia.

brumka
9. aug 2013

ziadne prehanadla sa pocas tehotenstva uzivat nesmu ani senny caj... jedine co sa moze je cipok ten je povoleny...alebo skusit slivky