Odhad pohlavia bábätka pomocou chat GPT
Ahojte. Počuli ste už o tom, že Chat GPT vie často odhadnúť pohlavie dieťaťa podľa veľmi skorého ultrazvuku?
Ja som síce už v 33. týždni a vieme pohlavie už nejakú dobu (je to chlapec) ale zo zaujímavosti som to vyskúšala a použila som fotku z 12+5tt a trafil to 😉 hoci doktor si ešte dlho netrúfol povedať.

@papulienka48 hej veď to tam vlastne aj píšu že je to neoficiálny odhad. Ale fakt ma prekvapilo, že to vyšlo 😄
Skúsenosti s chat gpt mám, ale je to 50 na 50. Nie raz mi dal zlú odpoveď. Takže aj v tomto prípade to bude 50 na 50, však viac možností ani nie je 😄
Zo zvedavosti som to teraz skusila s fotkami oboch deti z 12tt a trafila sa pri oboch 😀uz su davno na svete, takze tam uz je 100% istota😀
tak predsa len si myslím že je to stále vo vývoji celý chat gpt a stále sa vzdeláva a my mu takýmto niečím v podstate pomáhame. niekde som čítala že pomohol určiť nejakú ojedinelú chorobu a zachránil tak život.
Zaujimave. Ale ano, je to odhad. A ma pomerne vysoké šance sa trafiť - až 50% 🤣
Haha akurát som to pozerala a vyšlo presne tak, ako sa aj narodilo 😁 ale sranda.. toto mi vôbec nenapadlo, že by to vedelo reagovať na niečo takéto 😁 aspoň do budúcna budem vedieť 😂

Vau tak toto je riadne premakane uz potom! 😲 Ale netreba sa na to uplne spoliehat 😀