Opaľovanie v tehotenstve
Zdravím baby. 🙂 vedel by mi niekto prosím poradiť. Taky problém by som mala ze mam extrémne biele nohy (od kolena dole) a keďže už je celkom teplo a brucho mi tiež rastie chcela by som už pomaly vytiahnuť šaty ale extrémne mi vadia tie biele nohy sviatia 🤣 solarko vylúčené keďže som tehotná 🙈 ak niekto o niečom vie tak prosím 🙏 dakujem pekne 🤭💗
Normálne si daj sukňu, ľahni na terasu a opaľuj sa. A keď aj budú biele tak čo? Schválne sa popozeraj po meste kto má biele nohy, podľa mňa väčšina ľudí. Za to sa predsa nebudeš pariť v dlhých veciach.
S cieleným opaľovaním v tehotenstve by som bola opatrná. Mne sa na čele počas tehotenstva spravili v lete fľaky. A to som sa neopaľovala,bolo to len bežným chodením po vonku.Cez zimu ich nevidno,ale akonáhle vykukne slnko už sú von
Ak mas brusko v tieni, tak v tom nevidim vobec problem. Samoopalovacie kremy ja osobne neuznavam, takze toto ti radit nebudem.
Ja som sa slnku vobec nevyhybala..urobili sa mi pig.skvrny na cele, po lete a tehu zmizli.
@andikaaa152 vôbec sa netráp, skoro každá máme na jar biele nohy a aj mindráky z toho. Stačí ich trochu poukazovať a rýchlo chytia farbu
Mat tak Tvoje problemy 🙂 biele nohy predsa nie su ziadny problem. Ale opalovanim v tehotenstve riskujes flaky
Aj ja som sa opalovala maj, jun v pohode ...a dokonca aj v lete vo vecernych hodinach, alebo do 10:00 iba nohy a stehna.
Kedysi som mala tiez komplexy z bielych noh a pouzivala som na zaciatku leta silonky v spreji. Nastriekas, rozotries a nohy uz tak nesvietia.
S odstupom casu som tak zlenivela, ze sa mi uz na seba nechce nic patlat a je mi jedno, ci v dave svietim na bielo alebo nie 🙂
@andikaaa152 natri si tie nohy 30tkou a normálne si ich opaľuj, nie cez obed samozrejme... Zvyšok tela daj do tieňa...

Samoopalovaci krem. A biele nohy nie su tragedia 🙃