icon

Originálne spôsoby oznámenia tehotenstva rodine

6. apr 2025

Aký originálny spôsob ste si vybrali na oznámenie tehotenstva rodine? Kľudne aj zapojenie staršieho súrodenca. Mne sa celkom páči napr tričko s textom budem starší brat

adka3321
6. apr 2025

Tato mal narodeniny, dostal taketo bodycko v krabicke.

evcagabi
6. apr 2025

Povedali sme cca v 4m babke c.1 a c.2 a o chvilu to vedeli vsetci. Na okazale oznamenia skutocne nie som

tini27
6. apr 2025

Ja nie som na špeci oznámenia, ale teda teraz pri 3.bábätku sme boli blahoželať mojej sestre k jej malému a na pohľadnicu s blahoželaním sme sa podpísali našimi písmenkami + smajlík 🙂

ronie338
8. apr 2025

Rodičom tehotenskou knižkou, sestra keď čakala druhé tak tričkom budem staršia sestra. Pri prvej dali pod stromček darček a boli tam papucky. Polovička mala narodeniny tak sme ostatným oznámili na oslave, keďže deti rozbaluju tak sme dali fotku z ultrazvuku do rámčeku. Ale rodičom už skôr, aj tak to jeho mama vedela, mala som nevoľnosti a nejedla som tak ako zvyčajne

alexa21
8. apr 2025

Záležať som si dala iba pri deťoch. Tričko zabalene v krabičke.
Najstarší mal "veľký brat na 2" a mladšia dcérka "veľká segra" ..
Ona bola ale úžasná, jej vôbec nedošlo 😂 ma 8..
Rozbalila a číta ..velka segra... 🤔Hlboké zamyslenie.. "Mami😳, ty máš niekde ešte jedno dieťa? "
Jednej babke som ukázala dcerine tričko a druhej babke a zvyšku to povedali deti.

orini
10. apr 2025

@alexa21 te reakcie deti musia byt super 😄😄