icon

Ozonizér v tehotenstve

zuzana111111
9. okt 2015

V 7tt som absolvovala u kozmetičky ošetrenie pleti ozonizérom a teraz som sa dočítala, že v tomto štadiu tehu je to pre bábätko nebezpečné. Máte s tým niektorá skúsenosti ????

bejbytinks
9. okt 2015

Keby si vedela čo všetko niektoré ženy podstúpia kým ešte nevedia že sú tehotné...sú také ktoré to nevedia napr. do tretieho mesiaca a dovtedy si veselo pijú alebo chodia do solárka...keby toto všetko dieťatku uškodilo tak by sa takmer všetky neplánované rodili s nejakou vadou...tým nechcem povedať že to máš robiť nadalej len to aby si sa nestresovala zbytočne kedže aj tak to už nezmeníš a stres škodí ešte viac. 😉

janka4321
6. máj 2016

Neuskodi.Moja kozmeticka si to aj overovala,kym mi posobila maska 😉. Absolvovala som to pocas tehotenstva 2x.

lumma
6. máj 2016

Tiež mi ošetrovala pleť ozonizérom, dokonca som bola aj na laseri kôli odstráneniu cievky a to som ešte nevedela, že som tehu a nič sa nestalo 🙂

atmosphere24
28. jún 2017

Baby a su deticky v poriadku? Ja som bola dnes na cisteni pleti a kozmeticka pouzila aj ozonizer cca 2min co som nevedela, ze sa nesmie pouzivat v tehotenstve...mam strach, aby to neublizilo babatku :(

janka4321
28. jún 2017

Ahoj nic mu nebude,moja dcérka ma už vyše 3 rokov, kozmetička ho používala a ako som pisala kedysi davnejsie,overovala si to pred pouzitim amoze sa pouzivat v tehotenstve.takze pohoda,no stress,no worries😉