icon

Pomohol vám tehotenský vankúš k lepšiemu spánku?

azis
19. okt 2025

Ahojte, Bola som zvyknuta spavat iba na chrbte a na bruchu, bez akehokolvek vankusa. Zacinam sa v noci prehadzovat, tak pozerám moznosti vankúšov, aby som sa udrzala na boku. najviac sa mi pozdava tento, ma s nim niekto skusenosti? Moze sa prat az na 60 stupnov takze aj susit v susicke, cize mi pride kvalitnejsi ako Emi a je lacnejsi. https://mommies.sk/products/tehotensky-vankus?v...
vdaka za rady.

xxxka
21. okt 2025

@azis ahoj. Mala som dva rôzne a teda obrovsku úlohu u mna zahrala náplň. Jesen bol naplnený klasikou ako bežný vankúš. Ten potom nedržal ten tvar ako som potrebovala. Druhý som mala od Ceba baby s mikroperličkovou náplňou a ten bol úplne najlepší, perfektne sa prispôsobil a držal tvar ako bolo treba.

lienka.7
21. okt 2025

@azis ja som mala z EMI, ten veľký do L. za mna fakt TOP. Využila som ho potom aj na kojenie, a aj ako zabranu na posteľ kvôli bábätku. Mam ho doteraz, v posteli pri stene sa o neho dá pekne oprieť. Spia na ňom teraz aj dcéry, cize u nás má naozaj využitie 😁

bbymama
21. okt 2025

Určite odporúčam ten plnený perličkami. Nedá sa to porovnať s vankúšmi, ktoré majú klasickú výplň. Ja si bez neho teda neviem predstaviť spánok. 😀 Používala som pri všetkych troch tehotenstvách a bola to vždy asi prvá vec, ktorú som si v tehotenstve zaobstarala.

sima1415
21. okt 2025

Ja mám obyčajný z Lidla deti majú 5 a 3 a dodnes s ním správame 😅

ejanjelik
21. okt 2025

Ano