Poraďte plávanie pre tehotné v Košiciach
Dobrý deň mamičky i budúce mamičky 😉
som v 26. tyz. a chcela by som vyskúšať plávanie, keďže môj chrbát ma pomaly ale isto zabíja 😉
Nevedeli by ste mi poradiť, ktorá plaváreň v Košiciach má nejaké plavecké kurzy pre tehulky a hlavne aj čo sa týka hygieny je na tom dobre....poprípade, akú prevenciu používať, a tým sa chrániť pred rôznymi ženskými problémami, na ktoré som v tomto období dosť náchylná??
ĎAKUJEM veľmi pekne za rady a Vašu ochotu podeliť sa o skúsenosti
Co sa tyka Kosic, tak Ti poradit neviem. Ja som vsak chodila pravidelne plavat pocas obidvoch tehotenstiev, prave kvoli bolestiam chrbatu, a to do klasickeho plaveckeho bazena, kde je standardne teplota vody okolo 26 stupnov. Nemala som ziadne problemy ani som sa nejak nechranila. Ku koncu tehotenstva som vsak pouzivala pre istotu klasicky menstruacny tampon.
Inak to plavanie pomahalo, oddychol si popritom chrbat, brusko, a aj kondicku som si udrzala. Horsie to bolo s dychom, ale aj to sa dalo zvladnut... 🙂

Velmi neviem poradit akurat som citala na nete, ze je dobre pred tym ako vlezies do bazena dat so tampon namoceny v tea tree oleji. Ale neviem co je na tom pravdy. Tiez uvazujem o nejakej aktivite🙂 dufam ze nieco zistis