icon

Pribrali ste viac v druhom tehotenstve?

katkanova
26. sep 2013

ahojte maminy, zaujimalo by ma ci je tu vela zienok ktore pri druhom tehu pribrali viac nez pri prvom bez nejakeho zjavneho dovodu. som v 21 tt a pri prvom som do tohto tt nabrala ledva kilo, tentokrat uz cez tri - je pravda ze ked som bola tehotna s prvym viac som sportovala ale myslim ze hybem sa dost aj teraz a co sa jedla tyka, jem asi viac teraz ale zas to vobec neprehanam so sladkym ako prvykrat. myslite ze to moze byt proste hormonalne dane aj ked sa jedna o tu istu osobu? trosku mam obavy lebo ak to bude pocas celeho tehu tak ze 3x viac nez pri prvom naberiem, tak to by som nerada 😕

janinna11
26. sep 2013

@katkanova ahoj, v 21tt mat 3kg navrch je uplne v pohode, to ja som mala uz v 15tt. Ja som pri druhom tehu pribrala asi o 3kg menej. A aj tak je momentalne najdolezitejsie zdravie teba a babatka. Ja som sa aj kontrolovala, jeden mesiac som dokonca nepribrala nic a dalsi az 3 kila. Vela stastia a zdravicka 🙂🙂🙂

bronia13
26. sep 2013

ja som pribrala (pri druhom) bola som na rizikovom tak som sedela, nic nerobila a vypekala - a pekne papala tak som pribrala 20kg co je vela na vysku 158 cm.... pri 3 som pribrala "len" 🙂 15kg ale kazde tehotenstvo je individualne podla mna

maminag
26. sep 2013

ahoj, ja som pri prvom pribrala 17 kg, ale keď mal malý 8mesiacov, všetko bolo dole, a ešte 8 navyše, bez diét a cvičenia, a pri druhom som pribrala až 25 kg, ale malý bol aj veľký, mal 4 200 g, a ešte 5 mám stále navyše, a boli to obidvaja chlapci, mysllím si, že je to individuálne, hlavne, nech ste obidvaja zdraví....

katkanova
autor
26. sep 2013

@maminag jeziiis 4200! a kolko g mal prvy? vy ste vysoki s manzelom? ja sa presne toho bojim ze toto bude maco, ale nadejam sa ze kedze ani ja ani priatel nie sme vysoki ani siroki mylim sa 🙂

maminag
27. sep 2013

@katkanova no prvý mal 3750 g, a dĺžku mali obidvaja rovnakú 51 cm, a či sme vysokí? manžel má 180 cm, ja iba 🙂 165 cm, manžel je štíhly a ja tak akurát... 🙂