Prietoky v Košiciach
ahojte chcela by som sa opytat ze kde je lepsie ist na vysetrania prietokov ? chcela som ist do starej nemocnice ale na nete som teraz citala ze v myslave je najlepsie ist ..a kolko sa tam plati za vysetrenie ? som prvorodicka tak neviem otom v podstate nic :D vdaka
Ja som dnes bola u doc Dankovcika a maximálna spokojnost. Kedže je tam iný usg ako v nemocnici, pozreli prietoky vsade (mozog, srdce, brucho ....), takto to v nemocnici nevedia a pochybujem ze inde urobia. Platila som 60 eur aj koli CD. Ale nelutujem, velmi ma ukludnil. Možem len odporučat.
Ja som bola v Saci u Dosedlu a bola som spokojna,myslim ze sa to vola fetalny screening a kontroloval tam aj prietoky no a nakoniec som dostala 2 krasne foto drobcovej tvaricky 😍....stalo to 45 eur
Na 3D v druhom trimestri som bola v myslave, na prietoky v starej nemocnici, odporucila mi to dr., lebo je to zadarmo a je spokojna ako to tam robia...samozrejme ziadnu fotku som nedostala, ale nie kvoli tomu som tam isla...je na kazdom kam sa rozhodne ist...

no pokial viem, ked ides na prietoky do novej nemocnice, tak neplatos nic, prides na 16 p, a cakas .. niekedy si vybavena do pol hodky .. niekedy cakas aj tri hodiny, prednostne idu pacientky z oddeleni a az potom ostatne zeny.