icon

Príjem do nemocnice po termíne

dompod
10. mar 2015

Prosim o radu: termin som mala mat dnes, vcera som bola u gyn. a ten mi povedal ze vobec na ten termin to nevizera. Na 1,5cm otvorena. A ak ma to do pondelka nechyti samo tak mam v pondelok prist s kuframi. Chcem sa spytat, kedy tam mam ist je lepsie rano bo ze poobede ma nemusi zobrat na prijem. Alebo si mam zavolat a ci bude lepsie sa obednat na urcity cas aby som tam necakala aby ma hned vysetril a poslal hore na prijem?? A to by mi vyvolali porod az druhy den rano??

bajana
11. mar 2015

A nechodila si do pôrodnice na monitor? Ja som po termine chodila 2x tyzdenne. V každom prípade by som tam zavolala...a skusala babské rady na vyvolanie pôrodu.

katkasofi
11. mar 2015

@dompod no u nás v nemocke keď kazu prísť s vecami, tak ráno o siedmej do ambulancie, sestrička pošle na oddelenie a po spisani papierov uz dávaju vyvolávačku. Ale to ti povie najlepšie dr v nemocnici... Veľa štastia prajem 😉

pribinak
11. mar 2015

Nemusia ti dat hneď vyvolávačku, ako sa dohodneš, ja som bola prijatá, ked dom prenášala 9 den a odmietla som vyvolanie pôrodu, lebo ozvy, prietoky s všetko bolo OK, tak mi len robili natáčanie z monitoru a sono a další den sa to spustilo aj sama a další den som porodila
Nechcela som umelé vyvolávanie pôrodu, aj ked niektorí mudr to tažko rozdýchavali, ze som si dovolila odmietnuť ich návrh na vyvolávanie

Držím palce