Rady pre tehotné
ahoj
@ikapatkova99 ahoj ak ta bolia prsia tak môže byt ze si tehu..skus si zajst ku gyn. nech ti urobi ultrazvuk možno tam niečo uvidí alebo si urob test za týždeň 😊
@sophieeee robila som len mi ukazal negativ ale priatel tam videl druhu ciarku ja uz neviem na com som menia sa mi naladi furt a som strasne nenajedzena
@ikapatkova99 ale môžeš byt tehotna a test ti to neukazal.. Skus si urobiť fakt až po tyzdni a uvidis.. A priznaky tehu som mala také ze mi bolo stále na vracanie, stvrdli mi prsia, unavena som bola a podrazdena tiez..
@sophieeee ta unava je aj u mna ale prsia ma nebolia a ze zaciatku mi bolo len raz za cas zle tak tomu nechapem
@ikapatkova99 no ja neviem..skus ist ku doktorovi on ti vezme krv alebo ti správu ultrazvuk.. Ja keby som nesla ku dr. tak to ani nezistim 😃 a to už som bola mesiac a pol tehotna a nevedela som o tom vobec.. A išla som tam kvôli bežnej prehliadke..
@sophieeee vsak to chapem ale aj ten menzes to aj nasvecuje ked som nemala vyse 2 mesiacov a mal mi zacat 23.12 a nic nezacali
@ikapatkova99 nechápem ančo čakáš a píšeš tu o tom? tu nemame ani jedna vešteckú gulu či si alebo nie si tehotná..každá ma ine priznaky a ak vobec dáke má...chod k doktorovi na krv a na sono
ak maš pravidlený menzes a mešká tak chod k dr na krv ak mavaš nepravidelný MS tak to asi nebude nezvyčajné ak i chodi všeliako
Treba ísť lekárke aby sa potvrdilo či si tehotná 🙂 Netreba sa zahrávať zo zdravím.
@ikapatkova99 a preco nejdes ku doktorke? Taketo otazky nepochopim, tu nie je ziadna vestica, co pozrie na tvoju fotku a bude vediet, na com si
@moni244 vsak ja viem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Tak som tehotna mam aj dvokaz 🙂

ahoj damy ako sa tu mate možte my odpovedat na otazku uz skoro 2 mesice nemam menzes a neviem co sa semnu deje ze zaciaqtku my bolo zle a teraz somn furt hladna
a strasne my oppuchli prsia a menzes som nemala nechapem tomu ale test my neukazal ze som tehotna a strasne som furt hladna porad mi ak si bola tehotna