Rozdiely medzi krvnými testami v tehotenstve
Ahojte. Aky je, prosim Vas rozdiel medzi testami z krvi, ktore sa robia okolo toho 11. tyzdna a potom o mesiac neskor? Lekarka mi vobec nedala nic do ruky, takze neviem. Tam sa zistuju uplne tie iste parametre?
Prvy mi vysiel down 1:65 tusim, takze presne podla veku... Druhy mi len napisali, ze zase vysiel pozitivny... na trisomny asi nejdem, cakam na morfo ultrazvuk a okrem toho sme mali ivf s predimplantacnou genetikou a aj parovu genetiku.
Len teda neviem, ci tento druhy test je niecim iny ako prvy alebo sa to len kvoli niecomu opakuje....
Dakujem.
Prvé testy sú len krvný obraz, HIV, krvná skupina . Také “info” o tebe a druhé odbery sú tie Tripple testy kde ti robíš tie testy na downa a pod
@simona1998 to sa robi pri prvom odbere. toto bol druhy a treti.
Druhý si mala klasiku Tripple testy a tretí ti robili očividne na skúšku či ti to vyjde opäť .
Druhý si mala klasiku Tripple testy a tretí ti robili očividne na skúšku či ti to vyjde opäť .
@simona1998 teraz som nasla v inej diskusii, ze to prve je screening a druhe triple. to robia kazdemu. nie len mne na skusku.
@simona1998 to som videla, ale mna zaujima, co konretne sa tam meria, ake parametre v tych jednotlivych testoch.

Prvé testy sú len krvný obraz, HIV, krvná skupina . Také “info” o tebe a druhé odbery sú tie Tripple testy kde ti robíš tie testy na downa a pod