icon

Samovoľný potrat a čistenie maternice

zuzans258
30. máj 2017

Ahoj žienky, dnes som bola na kontrole a zistila som, že som mala samovoľný potrat, dieťa sa prestalo vyvíjať a tym moje tehotenstvo skončilo :( ,v piatok mi idu vyčistiť maternicu, chcela by som sa Vás opýtať, máte s týmto skúsenosti a ak áno prosím Vás čo ste si tam zobrali pyžamo alebo košeľu a tiež ako dlho ste tam boli a mali ste silné bolesti???

alilka
30. máj 2017

Ahoj..hoc akú pyzamu si vezmi..ja som mala nohavicovu a bolesti ako pri ms. Ráno ti spravia na obed ideš domov . 😊 Veľa síl 😉

meusicka
30. máj 2017

@zuzans258 ahoj, ja som tam dostala taku tu koselu, svoje som nemala tusim. a po zakroku sa lezalo 2 hodiny a potom sa slo domov a odporucali aj doma este lezat. inac ja som potom mala bolesti ako pri normalnej MS, krvacala som troska dlhsie. museli sme mat zabezpeceny odvoz domov.

zuzans258
autor
30. máj 2017

@alilka, @meusicka....baby a aj Vás objednali najskôr na interné a na aro,??? a ak áno..čo Vám tam robili...trvalo to dlho?

alilka
30. máj 2017

@zuzans258 jasné to musíš mať..nič dokopy.krv,ekg,popocuvaju opýtajú sa ako sa cítiš a to vsio myslím 😁

zuzans258
autor
30. máj 2017

@alilka takže dolu ma už nebudú pozerať hej???? lebo dnes vo mne boli najskor moja gynekologička, potom druhý gynekológ a potom ešte tretí....:D bola by som rada keby mi už dolu nik nejde

alilka
30. máj 2017

@zuzans258 nemali by.. dnes na teba viacerí pozerali z dôvodu že či ozaj je ten plod mŕtvy. Vždy sa to tak robí 😉 pre utvrdenie diagnózy

fefiska26
30. máj 2017

Zuzans258 ja som bola takto 4 dni tam nepustili ma hned a to som nemala ziadne komplikacie ani som nekrvacala silno.

zuzans258
autor
31. máj 2017

@fefiska26 , 4 dni...no dúfam, že to nebude môj prípad...nerada by som tam strávila toľko času ...

fefiska26
1. jún 2017

Zuzans258 no neviem jak to je teraz mne sa to stalo pred 7 rokmi takze mozno teraz ta pustia i ked aj mne to vraveli ze ma hned pustia a vidis nakonec som tam bola 4 dni