Solárko v tehotenstve. Je to nebezpečné pre bábätko?
Baby chcem sa spýtať, aký máte názor na chodenie do solária počas tehotenstva... Myslíte,že je to nebezpečné pre bábätko ???

•
14. aug 2006ahoj ja si myslím, že ano. My sme mali pred svadbou a chcela som byť "opálená" a tak som tam bola 2x, potom som po svadbe zistila, že som tehu, tak som sa bála že či sa niečo nemohlo stať, a odpoved nemám... Ale určite to není dobre...
0
ono to je vo všeobecnosti škodlive, a je uplne jedno či si tehotna alebo nie :-x
Erika, neviem ako to je o samoopalovacim mliekom v tehu. Ale predsa len, je tochemia. Po case zacina smrdiet, tak aby si nakoniec nemala problemy - ak mas teraz citlivejsi cuch 🙂. Inak z vlastnej skusenosti Ti samoopalovacie neodporucam. Farba je do zlta a vacsinou fleky ostavaju. To sa trosku poukazuj na slniecku. Od soboty ma byt horuco zas.
ďakujem Svetluška,samoopal.som používala a bola som s ním dosť spokojná,ale máš pravdu používala sa ho,ale ešte som nevedela,že som teho a po takej hodinke ako som ho mala na sebe mi začalo smrdieť,aj tak nejako som dospela k tomu,že som asi vtom.kašlem na to nestojí mi ten kúsok "opálenej" kože za to. 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli