Som tehotná a stále za mnou chodí mačka
Ahojte,chcem sa popýtať či aj vaše mačky,alebo teda či ste sa stretli s tým,že by počas tehotenstva mačka za vami stále všade chodila,mnaučala stále,priadla,alebo tak..
Naša vôbec nebola maznák ani nič ,ale teraz chce na mne stále ležať čo dá zabrať ju odohnať keďže váži 8 kíl a je veľká. Ani sa nemôžem kúpať so zatvorenými dverami lebo hneď mňaučí, škriabe na dvere .
Viem že pravdepodobne cíti tú zmenu, hormóny a tak..no skôr by ma zaujímalo či to tak bude celé mesiace až do pôrodu,alebo ako..
Za mnou ich chodilo všetkých 5 😅 Ale naše sú celkovo maznáčikovia.
Na mne tiež stále sedela a priadla mačka mojich rodičov
@michaela329 fú,mne dá iba tá jedna riadne zabrať neviem si predstaviť keby ich máme viac a všetky to robia.Hlavne my sme si zámerne brali takú čo má byť naozaj temperamentná naša mainska sa vôbec na ruky nechcela brať ani nebol z nej nejaký domáci maznák a teraz otravuje a aj v noci keď sa len napijem či si dám piškóty už je pri mne a budí ma lebo chce škrabkať dokáže to robiť aj tri hodiny vkuse že po mne behá a skúša všetko možné už som jej mnohokrát dala aj jesť tak v noci,ale ani to nepomohlo aby sa ukludnila
Mne to robil pes. Zrazu sa rozhodol vždy spať v blízkosti brucha, keď už pri bruchu nebolo miesto, natlačil sa mi na chrbát. Trvalo to cele tehotenstvo, potom sa presunul čo najbližšie ku postieľke.
Macky su velmi citlive. To, ze za tebou stale chodi znamena, ze chce vediet, ze si v bezpeci.
Tak my ich máme vonku a sú to najdúchovia, ale boli naozaj veľmi tuľkavé. Jedna doteraz som mnou chodí kočíkovať.
Za mnou ich chodilo všetkých 5 😅 Ale naše sú celkovo maznáčikovia.
@michaela329 ahoj ,trosicku mimo tému ale pozerám že máš 5 maciciek,nemáš náhodou aj takú elektrickú toaletu pre ne? My máme 4 a rozmýšľam nad ňou tak hľadám nejaké rady ☺️ a k téme, aktuálne som 24 tt a jedna mačička to na100 percent cíti a úplne zmenila správanie. Rada spí vedľa mňa a častejšie za mnou chodí,je to naša jediná samička tak možno nejaké materské pudy ma v sebe 😃☺️
Pred rokom som musela podstúpiť hysteroskopiu a deň pred zákrokom mi šla spať na brucho,čo nikdy nerobila . Podľa mňa cítia viac ako si myslíme
@michaela329 ahoj ,trosicku mimo tému ale pozerám že máš 5 maciciek,nemáš náhodou aj takú elektrickú toaletu pre ne? My máme 4 a rozmýšľam nad ňou tak hľadám nejaké rady ☺️ a k téme, aktuálne som 24 tt a jedna mačička to na100 percent cíti a úplne zmenila správanie. Rada spí vedľa mňa a častejšie za mnou chodí,je to naša jediná samička tak možno nejaké materské pudy ma v sebe 😃☺️
Pred rokom som musela podstúpiť hysteroskopiu a deň pred zákrokom mi šla spať na brucho,čo nikdy nerobila . Podľa mňa cítia viac ako si myslíme
@mandymoore123 my ich máme vonku 🙂 Ale keď sme jedného kocúrika mali dnu, mala som klasickú toaletu búdkovú, hneď vedľa nášho wc a bola som spokojná. Mňa prenasledovali aj kocúrikovia, moje prechádzky vyzerali tak, že som išla ja a za mnou päť spoločníkov 😸Ono celkovo asi zvieratá cítia, aj fenky som mala veľmi vnímavé, suseda je tehotná a ich psík je na nej nalepený stále.
Len na teba dava pozor😊. Citi,ze ti v brusku rastie male. Tak ta len strazi. Nic viac nic menej. Nahodou je to velmi mile🥰

Mna by to dost zaujimalo tiež