Tabletky Emanera v tehotenstve
Ahojte, je tu niekto kto uzival Emaneru v tehotenstve? Narodilo sa zdrave babatko?
@velvera ahoj, zial aj mne povedala doktorka ze nemozno uzivat Emaneru pocas tehotenstva. Poradila mi, ze ak planujeme dieta dobra alternativa je Esoxx one.
@velvera ahoj, doktorka mi tiez povedala ze nemozem uzivat Emaneru pocas tehotenstva. Ak planujeme dieta, dobra alternativa je Esoxx one.
@juditcsemi ahoj..dakujem. a tie su bezpečné pre dieta? Bo prve tehotenstvo som cele pregrcala a schudla 9kg 😒
@juditcsemi teraz som citala ze sa neodporuca v tehotenstve a prvých troch mes. Kojenia 😳
@juditcsemi .ahoj,viem že si dávnejšie písala príspevok no ja beriem tabletky Emanera.. konečne sa nám po dlhých rokoch s manželom podarilo babetko a tiež teraz neviem čo robiť..mne lekár na gastre povedal že ich mám brať,no bojím sa, keďže je toto vymodlene tehotenstvo....a ty si ako dopadla?brala si ich??

@juditcsemi tiez by som to rada vedela..nezistili ste niekde inde? Tiez dlhodobejsie uzivam emaneru a itoprid a vcera som zistila ze som tehotna a pravdepodobne v 10tt...lieky som samozrejme vysadila, no problemy zaludocne sa ihned bez lieku vratili 😔 moj gastroenterológ mi dnes povedal, ze urcite neužívat...