icon

Tabletky Emanera v tehotenstve

juditcsemi
27. máj 2020

Ahojte, je tu niekto kto uzival Emaneru v tehotenstve? Narodilo sa zdrave babatko?

velvera
14. júl 2020

@juditcsemi tiez by som to rada vedela..nezistili ste niekde inde? Tiez dlhodobejsie uzivam emaneru a itoprid a vcera som zistila ze som tehotna a pravdepodobne v 10tt...lieky som samozrejme vysadila, no problemy zaludocne sa ihned bez lieku vratili 😔 moj gastroenterológ mi dnes povedal, ze urcite neužívat...

juditcsemi
autor
15. júl 2020

@velvera ahoj, zial aj mne povedala doktorka ze nemozno uzivat Emaneru pocas tehotenstva. Poradila mi, ze ak planujeme dieta dobra alternativa je Esoxx one.

juditcsemi
autor
15. júl 2020

@velvera ahoj, doktorka mi tiez povedala ze nemozem uzivat Emaneru pocas tehotenstva. Ak planujeme dieta, dobra alternativa je Esoxx one.

velvera
16. júl 2020

@juditcsemi ahoj..dakujem. a tie su bezpečné pre dieta? Bo prve tehotenstvo som cele pregrcala a schudla 9kg 😒

velvera
16. júl 2020

@juditcsemi teraz som citala ze sa neodporuca v tehotenstve a prvých troch mes. Kojenia 😳

lucia0211
3. dec 2021

@juditcsemi .ahoj,viem že si dávnejšie písala príspevok no ja beriem tabletky Emanera.. konečne sa nám po dlhých rokoch s manželom podarilo babetko a tiež teraz neviem čo robiť..mne lekár na gastre povedal že ich mám brať,no bojím sa, keďže je toto vymodlene tehotenstvo....a ty si ako dopadla?brala si ich??

lucia0211
3. dec 2021

@velvera ... ahoj,viem že si dávnejšie písala príspevok no ja tiež beriem Emaneru a som tehotná,no mne lekár na gastre povedal že ju môžem brať..tak neviem keď citam čo tu sa píše..ako si dopadla ty?Brala si ju?? Ďakujem za odpoveď 🙏

velvera
3. dec 2021

@lucia0211 ahoj..nebrala, neriskovala som ..cmulala som z Maxa gastrofruit 😅 a som na nich do dnes, nakolko koli situacii sucasnej a este aj pri dvoch detoch sa nejako neviem dostat k doktorovi... Zvladla som to aj bez nich 😊

lucia0211
4. dec 2021

@velvera a môžem sa opýtať kvôli čom si musela brať Emaneru?Ja mám Baretthov pažerák a reflux, takže tam by asi to čo ty si brala nepomohlo 😔

velvera
4. dec 2021

@lucia0211 reflux, erozie, vred, vela kyseliny. Ked nieco zjem a zaludok si povie ze nie, tak v noci ked si lahnem a zaspim mi veybehne kyselina a grcam, pali ma zaha az placem..