Test Gender Maker. Funguje to?
Ahojky mamičky,mám otazocku či nejaká z vás vyskúšala tento test na urceti babetka.. Lebo ja už mám dvoch chlapcov.. Aj som to tušila že to budú chlapci.
Ale teraz si nie som istá. Lebo s mužom sme mali sexik 5dni pred ovulkou.
Som len zvedava mamička 🙂
@lucka127 Ahoj lucka.. Mna toto dost zaujalo. Ten test sa da bezne kupit v lekarni? Ja som si to minule vsimla na jednej stranke pre mamicky, a ze ho budu v blizkej dobe ponukat online. Myslela som ze je to nejaky vymyse 🙂
Ale teraz vidim ze niektore uz mate s tym vyrobkom skusenosti 😎
Zelam pekne tehulkovanie 😀 l
Cauky babulky ten test sa dá kúpiť na internete,ale stojí 30€ možno aj trocha viac.. Neviem.
Ale radeji si priplatim a idem na test do Genetonu a tam mi povedia na 98% čo to bude... Stojí to 71,4€ a do piatich pracov. Dni budeš vedieť či budete mat a poslu ti modrú nebo ruzovu obalku...
@lucka127
ahoj mas este ten gender maker prosim ta a po kolko ??dakujem
a v ktorom tyzdni ste si ho baby robili? a poznate niekto women secret test boy or girl? ake mate skusenosti s nim?
ja som si ho robila dnes rano a tiez bol najprv ruzovy a o hodinku pozriem a uz bol modry.Skoda penazi 😠
tento test je hrozny podvod, mne vyslo dievcatko, ale v skutocnosti je to chlapcek, len vyhodene peniaze, oni pisali, ze to nevychadza ked zena berie lieky hormony...., to ale u mna nehrozi a vzdy sa mozu kryt 5%ked to nevychadza a vlastne je to moja chyba, lebo som tomu aj tak neverila, ze z mocu je mozne indikovat pohlavie od 6tt a z krvi (kde su jasne chromozomy X alebo Y)az od 10tt
@madelaine4 mne tiez nevysiel namiesto Mie mame Benjamiiinka 😀
Vsetky testy vyjdu ružové. Este som nikde nenasla, ci videá, ci fóra...ze by ostal test modry. Takže, úplná blbosť.

Ahoj ja som si hho preve dnes robila,vyslo dievcatko amm tieez tusakna dievca ale dozviem sa o 5tyzdnov🙂