icon

Ublíži Ibalgin 400 bábätku?

luxinkoster
21. dec 2015

☹ ☹ ☹ Dievcata, som asi cca v 2 tyzdni tehu. Viem to lebo mi meska menzes a maternicu mam vraj uzavretu cize ma do toho boli zub ako delo, len ze menzes som cakala 20 teho 19 teho a nic. Tak ma bolel zub do toho a ja herecka som si automaticky dala ibalgin vcera dva, dnes dva. Ze reku co....a nakoniec som tehotna a az ma zamrazilo lebo moze to vraj uskodit plodu. Poradte mi co robit.... ☹ ☹ ☹ ☹ uz ho nezoberiem aj keby som zomierala.... :(

katrin21
21. dec 2015

nebude ti nic z jedneho neboj sa... v podstate sa este len delia bunky.. dolezite je aby si si uz odteraz davala pozor co si das

lubica285
21. dec 2015

Hlavne kľud. Nestresuj sa. Uvidíš,že všetko bude ok. 😊

babulina
21. dec 2015

Aj ja som pojedla ibalginu na zaciatku tehu kvoli bolesti hlavy a drobci su uplne v poriadku,nestresuj sa dobre bude

danielita18
21. dec 2015

no v prvom rade treba ist k zubarovi a do 5 týzdna sa to nepovažuje ešte ani za plod,takže určite tým neuškodíš ale zase netrba si davat pokial sa dá vydržat ale urcite chod k zubarovi

monicm
21. dec 2015

Po prvé, smer zubár a po druhé, uškodiť samozrejme môže, ale to mu môže aj pasívne fajčenie či obyčajná paštéta. Znie to kruto a tvrdo, ale ak je plod silný, tak to ustojí a všetko bude v poriadku.

kiwi82
21. dec 2015

nic sa nestane neboj. nabuduce si ale radsej daj paralen. ten obcas mozu aj tehotne a nezatazuje tak zaludok ako ibalgin.

maria117
22. dec 2015

Na zaciatku tehu mnohe brali i antibiotika,mysleli si,ze m meska kvoli chorobe a napokon maju zdrave babatka (poznam minimalne jednu).... raz v podobnej diskusii som citala taky nazor,ze zo zaciatku,kym mamicka este nevie,ze je tehu i babatko je "odolnejsie" a zvlada tie vystrelky,lieky,pripadne alkohol....ja som napr. pila tonik este s poznamkou,ze tehotne nemaju pit,lebo obsahuje chynin,ale ja mozem,lebo viem,ze nie som tehu (ale uz som bola)....Blahozelam k babatku 🙂 mate najkrajsi vianocny darcek 🙂 tak sa teste

jankaam
22. dec 2015

Nebojte sa, ja som bola tehotna a nevedela som,liecila som sa na zapal mocovych ciest a bola som asi v 1-2 tyzdni, a este sme mali dozvuky po svadbe tak som si aj vypila,a dietatko je tu s nami a 🙂 zdrave

surriana
22. dec 2015

Ibalgin sa nesmie užívať v treťom trimestri...