icon

Ultrazvuk v tehotenstve v Martine: Skúsenosti s lekármi

sajmncek54321
9. nov 2024

Dobrý deň,
Neviem či tu už bola táto téma ale pochádzam z Martina a veľmi by ma zaujímali názory na Mudr. Višnovský alebo MUDr. Grochal.

rybkoava
9. nov 2024

Bola som tento rok u MUDr. Grochala na morfo
v druhom trimestri. Dlho som sa nestretla s tak príjemným lekárom. Bol to pre nás doslova zážitok.

stela567
9. nov 2024

Ahoj ja som absolvovala všetky 3 vyšetrenia v tehotenstve u Dr.Grochalu a maximálna spokojnosť. Vôbec sa neponáhľa, krásne všetko ukáže a vysvetli čokoľvek co by Vám bolo nejasne. Dokonca je aj vtipny. Keď bude znovu 2v1 určite idem znovu k nemu. Môžem odporučiť 10 z 10.😍

michaela329
9. nov 2024

Určite Grochal...u Višňovského som bola na konziliu kvôli tumoru, tiež milý. Ale Grochal je predsa len na ten tehotenský skríning top.

domka222
9. nov 2024

U Grochala som bola,keď sa vyskytol problém a chcela som vedieť, čo to vlastne je. Inak normálne vyšetrenie som absolvovala u Višňovského.

mariaberkyova25
13. nov 2024

@sajmncek54321 Pána Grochala si neviem vynachváliť, bola som na sone v 13tt u Visnovskeho a celkovo na mna neurobil dobrý dojem ten priestor on a taktiez sestry.. Skúsili sme MUDr. Grochala a bol skvelý! Boli sme v 20tt a aj teraz nedávno na sone v 30tt.Celkový prístup úžasný! Za tie peniažky to stojí.