Už poznám ten pocit
Prave dnes som si so svojim snubencom robila tehotensky test, ako uz zoparkrat...ale az na jeden velkyyy rozdiel...objavili sa mi dva I I pruzky...moja reakcia sa nedala ovladat - rozplaka som sa🙂 a nevedela to zadrzat...a moj snubenec? zacal sa krasne smiat, bol stastny a silno ma obijimal...este teraz si to poriadne neuvedomujem...co ste robili vy? ked ste zistili tuto krasnu novinku?
@annajohannka86 blahoželám 🙂 a radujte sa 🙂 ja som tak trochu tušila, že som tehu, ale stále som čakala na menštruáciu... test som si robila vôbec prvý v živote, manžel povedal, že si ho musím spraviť keď bude doma, tak jedného rána som si spravila test, pozrela na // čiarky a spýtala som sa manžela, čo vidí... potvrdil mi to a ja som sa rozplakala - trochu nechápal, ale tešili sme sa ako malé deti. Tak rozžiarená som ešte nikdy nešla do práce 🙂 rýchlo to zbehlo... tehotenstvo a aj teraz to letí - malý už bude mať 1 rok. Tešte sa a užívajte si tieto dni 🙂 a hlavne nech je všetko tak ako má byť a bábätko aj ty budete v poriadku
@annajohannka86 Mne sa tak triasli ruky, že som nebola schopná držať test v ruke. 😀 To bolo pri prvorodenej. A pri druhom som si šla urobiť test s presvedčením, že aj tak tam nebude nič. Urobila test a položila ho na zem na záchode. Odišla som ako obvykle porobiť si poriadok. O hodinku som šla na záchod opäť močiť a uvedomila som si, že mám na zemi tehotenský test. Zodvihnem a čo nevidím. Dve čiarky. 😀 😀 😀
@annajohannka86 krásny pocit.. pozitívny som mala v novembri, ráno som naň pozerala asi hodinu, ani som nedýchala, len som pozerala na tie dve čiarky, potom som ho odložila do šuplíka, nech aj dačo spravím, ale každé 3 minúty som ho chodila pozerať 😀 na stretku s kamoškou som sa neovládla a povedala jej o tom, ale keď som telefonovala s mojim, tak som sa snažila nič nevyzradiť, potom som spravila večeru a keď sa vrátil z roboty, vyklopila som to naňho.. pamätám si len toľko, že sa mi strašne triasol hlas a asi som nepovedala ani jednu ucelenú vetu, ale on ma pochopil, zabehlo mu a potom už sme len pozerali na tie dve čiarky (zase cca hodinu 😀 )
úplne úžasný pocit to bol, dúfam, že ho ešte niekedy v živote zažijem, aj keď si myslím, že pri prvom vytúženom bábätku je to úplne najkrajšie 🙂
dakujem Vam vsetkym🙂 ano uvedomujem si, ze toto je chvila, obdobie, kt. sa v zivote uz nezopakuje🙂
A tiez sa mi triasli ruky, nohy a na dve povestne II som potom kukala este 3 hodiny ci ten jeden pruzok je este stale tam:D...hm, hlavne aby sme bolo ja aj bábo zdrave🙂

@annajohannka86 ja som sa rozklepala,ked prisiel muz,tak som sa rozrevala,ale uz sa tesime velmi.A gratulujem 😉