icon

Už sa veľmi teším

ellisa11
3. júl 2016

Konečne sa to podarilo a kedy asi budem vedieť aké je to pohlavie ??? Síce sa bojím že to pri 2 rokoch medicíny nezvládnem ale sme všetci radi 😃😊

tyelde
3. júl 2016

Buď si zaplatíš a z krvi aj hneď, alebo vtedy, keď sa vám drobec rozhodne na utz ukázať

alchemilkazltozelena
3. júl 2016

@ellisa11 cakas dieta v maji 2017? hmmm to si inak dobra ze uz to vies teraz

ellisa11
autor
3. júl 2016

@tyelde Ďakujem a keď to budu dvojčatá buď preruším školu alebo nejako domyslíme ale hlavne je že otecka máme a sme rok po svadbe šťastný

ellisa11
autor
3. júl 2016

@alchemilkazltozelena
prepočítala som si to ale možno to bude ešte inak

alchemilkazltozelena
3. júl 2016

@ellisa11 tak asi nevies pocitat,,,nemozes cakat dieta v maji a vediet o tom v juli lebo tehotenstvo trva 9 mesiacov,,,,ale prajem prijemne robenie si srandy dalej ved su prazdniny,preco by sa decka nepobavili 🙄

stepanka274
3. júl 2016

Studuje medicinu nie matfyz, tak nejake chybicky vypoctoch nevadia

alchemilkazltozelena
3. júl 2016

@stepanka274 to myslis vazne? je to nejake zabavajuce sa decko, ved nevie ani pravopis, ani pocitat nie to este aby medicinu studovala,,,to by sme sa teda daleko nedostali

simik14
3. júl 2016

Studujes medicinu a toto nevies? Ked uz tak google ti to zisti skor ako ti daktora odpise ... to si sa aj pytala v diskusii ako to vyrobit ci to ta na medine uz stihli naucit?

sibalka21
3. júl 2016

myslim ze takuto matematiku by mala zvladnut aj clovek co studuje medicinu.... Hlavne lekar by mal ovladat taketo veci predsa :D A z akeho dovodu by to mali byt dvojcata? Mas termin v maji, cize este ani tehotna niesi ale uz vies ze to budu dvojcata.... Pobavila som sa :D :D :D

cerez
3. júl 2016

blahoželám k tehotenskému rekordu a posielam darček

http://vtipy.vychytane.sk/p/9232/tehotne-sestna...

sam2
3. júl 2016

@cerez 😂😂😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 som sa dobre zasmiala, fakt 😂

alicka850
3. júl 2016

No tak to Ti drzim palce dat dva roky mediciny s dietatom....

stepanka274
3. júl 2016

@alchemilkazltozelena vsak som to myslela ironicky

martina0005
3. júl 2016

Vieme všetci že začali prázdniny ale také nevychované decká sa majú radšej hrať s bábikami a nie robiť si srandu z druhých

alchemilkazltozelena
3. júl 2016

@stepanka274 esteze tak 😎 lebo uz som sa zlakla 😀

martina0005
3. júl 2016

Veď to už tie dnešné deti čo dokážu urobiť