icon

V ktorom týždni absolvovať 3D ultrazvuk?

lasy96
9. feb 2018
myska9992
9. feb 2018

20tt +

luna116
9. feb 2018

ja chcem ísť už iba v 12. a potom 20. týždni, ten posledný 3D sa mi zdá už iba ako ťahanie peňazí ...
v prvom tehotenstve som bola na všetkých troch, ale na poslednom som sa nič nové nedozvedela, ani foto nemám, nakoľko sa nechcelo bábätko ukázať, schovávalo tváričku

nela6
6. mar 2018

Mne tvrdila sestrička, ze je to len tahamie penazi celkovo, co si o tom myslite?

luna116
6. mar 2018

@nela6 na kom by zarábali, keď nie na tehotných a na ich deťoch? Ja som nakoniec zredukovala počet usg na 1x , a síce v 20 tt. - morfologický - ak by sa náhodou objavila nedajbože nejaká srdcová vada, aby sa to po pôrode vedelo poriešiť. Dnes som v 12.tt, bola som u gynekológa, podísala, že odmietam prvotrimestrálny 3D USG do tehotenskej knižky a šla na poradňu, kde mi robil Dr. 2 D USG, kde som sama videla nosovú kostičku, takže som spokojnejšia, pohlavie neviem, ale neriešim a ak by aj bolo podozrenie na nejaký iný syndróm, nijako by to nezmenilo moje rozhodnutie dieťatko donosiť, porodiť. Moja známa je manželkou gynekológa a tiež mi potvrdila, že druhotrimestrálny úplne stačí.