Vidí niekto pohlavie?
Babenky zabite ma ale nevidíte niektorá pohlavie ? Však ma nožičky od seba. Ale doktorka povedala že ešte skoro na pohlavie . Ďakujem aj za pozretie.

To počujem prvý krát s tými nožičkami. Aké pohlavie to ma byť, ak má nožičky od seba? 🙂 Každopádne pekná fotečka, nech ste zdravé s drobcom..
Tak zrejme si ešte v nízkom štádiu keď je skoro na pohlavie a ešte sa vyvíja. Zatiaľ tam fakt nič nevidno, ale kľudne môže o pár dní už byť "pipik". Alebo aj neporastie nič a bude "kávové zrnko" teda dievčatko.
Počkaj abud trpezlivá.
@jaskolka ja nevidím ani tie nožičky, nie to ešte niečo medzi nimi 😅
@liloastitch zrejme tie biele fliačiky,hore a dolu, na ľavej strane obrázku.
@jaskolka ozaj, to by mi nebolo napadlo vôbec 😅. Každopádne vyzerá to ako ultrazvuk z - + 12,13 TT. Tam pohlavie veľmi ťažko určiť aj keď sedí ako aladin
Keby aj bolo vidieť tak určite nie na takejto fotke, na to sa musíš pozerať medzi nohy- ako u dospelých 😁
Aha prepáčte nie toto je 17+3 tt . Nevadí . Mne naozaj záleží len na tom nech je to zdravé . Ale pomaličky postupne vo mne hloda aj tá zvedavosť ☺️☺️☺️
moje laicke oko by povedalo, ze to je chlapec
17 +3 a doktorke sa zdalo skoro na urcenie pohlavia? To je tak akurát aspoň aby "približne" sa vyjadrili, čo to skôr bude.
Ako je pravda, že vela záleží od usg, ale aj od polohy bábätka a skúsenosti doktora.
Mne syna už na 80%povedali v 12 tt, neskôr v 16 tt to potvrdila doktorka a dcéru v 16 tt tak tiezna tých 80 %, potvrdená bola presne v 20 tt na tom veľkom morfologickom usg.

Dievcatko?