Výpary z piva v tehotenstve
Caute baby. Pre niekoho blba otazka. Ale radsej sa opytam. Myslite, ze mozu uskodit v tehotenstve vypary z piva od muza?
Ze muz ide na pivo (4piva) a pride domov a lahne si ku mne. A ja to dycham? 😀
@diewcatqoo uplne vazne 🤣 doteraz spaval v obyvacke ked siel na pivo. Bala som sa, ci to nemoze ublizit.
Pane Boze laskavy,zdravy rozum je evidentne vysada.Ale podla mna aj sama vie aka je boba ked sa nepodpisala.
Ostava iba dufat, ze si troll a naramne sa bavis a na hlupostiach. Lebo inak - zbohom ludstvo..
A to ze nanuky nesmies jest pocas tehotenstva si vedela?dieta ti zamrzne v bruchu!😁
Myslím si, že dieťaťu viac uškodí otec, ktorý si rad uhne ako jeho "draci dych" Ale tie škody začne páchať až keď bude dieťa na svete.
😄 nie, neboj, je to v pohode 😁. To, čo dýchaš, ide do pľúc, nie do žalúdka, a je to fakt minimálne množstvo alkoholu, že v krvi by sa to ani zmerať nedalo 🙂.
Tiež dúfam, že si troll, lebo neverím, že niekto môže dávať takéto hlúpe otázky a myslieť to vazne
zaveď doma pravidlo, že keď príde muž z krčmy, musí sa narvať do atombordelu - aby náhodou novorodenec nevyžadoval pivo namiesto mlieka
ak to robi kazdy den tak jemu to moze ublizit.ked bude babo na svete,nech nespi s vami v posteli ked ma muz vypite.pocas tehotenstva tento stav neskodi.

Nemyslis vazne dufam 🙂