Vypila som pivo s nálepkou zákaz tehotným
Prosím vás neviete či to škodí som v 31tt a vypila som fľašku 33cl radleru ale nevšimla som si v zadu nálepku zákaz tehotným normálne ani pred tehotenstvom ani nikdy som alkohol nepila ale v poslednom čase malo kedy dostanem chuť na pivo ale radler čisté pivo nevypijem myslíte že to je zle
Nemyslim si, ze ti uskodi jedna flaska. Pripadne pozri zlozenie, ze ktora by mohla byt nebezpecna latka pre tehotne a preco a pre pokoj duse sa informovat u lekara. Ale dost pochybujem, ze to obsahuje cosi tak velmi skodlive, ze by uskodila jedna flaska. Dlhodobe pitie by mohlo uskodit a mozno este cez prvy trimester, kedy sa postupne vyvijaju organy.
..alkoholické nápoje, aj keď sú s minimom alkoholu tuším majú byť značené..to však neznamená, že si bábätku uškodila, kľud a nohy v teple 😀 😉
Viem že nie len tá nálepka má vystrašila a nevedela som či to nezaškodí ale Ďakujem pekne
z jedneho piva sa ti nic nestane, ale uz len z principu by si mala vediet ze ziadny alkohol nemozes v tehotenstve predsa....
tie nálepky dávajú viac menej na všetko, aj keď to teoreticky neškodí, ide len o to, aby sa s nimi potom ľudia nesúdili "keby niečo"....neboj, jedna fľaška je v pohode 🙂
Pivo je urcite neuskodi je dobre na travenie ja ked som bola tehu tiez som ich par vypila a som tu ,,ziadnu paniku☺

Nerob paniku