icon

Vysadzovanie Estrofemu po úspešnom KET

16. máj 2025

Ahojte,

Chcela by som sa opýtať kedy ste vysadili a ako telo na to reagovalo. Nenastali nejaké komplikácie?
Ja do ukončeneho 8 týždňa beriem 2mg 1-1-1 a 9 týždeň mám brať 1-0-1 a potom v desiatom 1-0-0 a v 11 už nemám brať. Mám kúsok strach nakoľko mám PCOS či bude všetko ok asi by som to najradšej brala do pôrodu keby to bolo možné 😂

monicazbb
16. máj 2025

Ja som tiež tiež vysadzovala po úspešnom KEt lieky veľmi opatrne.Okrem esteofemu som mala aj injekcie aj Amelgen a podobne mi to napisal lekar ako tebe. Z vlastného pocitu bezpečia som ich tusim ešte par dni brala ale dodržala som to že menej a menej, dlho po jednej tbl . aj obdeň po 1 tbl.

autor
16. máj 2025
@monicazbb

Ja som tiež tiež vysadzovala po úspešnom KEt lieky veľmi opatrne.Okrem esteofemu som mala aj injekcie aj Amelgen a podobne mi to napisal lekar ako tebe. Z vlastného pocitu bezpečia som ich tusim ešte par dni brala ale dodržala som to že menej a menej, dlho po jednej tbl . aj obdeň po 1 tbl.

@monicazbb ďakujem za odpoveď ja to tiez asi tak urobim a vyratam že podľa toho koľko estrofemu mám. A ak sa môžem opýtať v ktorým týždni si začala redukovať?

monicazbb
16. máj 2025

Napišem ti v SS

monicazbb
16. máj 2025

Aha, nemám ako 😀, no Estrofem si nepamatam ako mi kazali prestať brať..ale ostatne lieky v 11 tyždni postupne menej a menej , ale vtedy som už Estrofem nebrala.

really8
17. máj 2025

Normalne som vysadzala po par dnoch jedno tabletku do konca 12tt. Neviem teda ze ci cpat si lieky ti pride lepsie🫣