Vysadzovanie Estrofemu po úspešnom KET
Ahojte,
Chcela by som sa opýtať kedy ste vysadili a ako telo na to reagovalo. Nenastali nejaké komplikácie?
Ja do ukončeneho 8 týždňa beriem 2mg 1-1-1 a 9 týždeň mám brať 1-0-1 a potom v desiatom 1-0-0 a v 11 už nemám brať. Mám kúsok strach nakoľko mám PCOS či bude všetko ok asi by som to najradšej brala do pôrodu keby to bolo možné 😂
Ja som tiež tiež vysadzovala po úspešnom KEt lieky veľmi opatrne.Okrem esteofemu som mala aj injekcie aj Amelgen a podobne mi to napisal lekar ako tebe. Z vlastného pocitu bezpečia som ich tusim ešte par dni brala ale dodržala som to že menej a menej, dlho po jednej tbl . aj obdeň po 1 tbl.
@monicazbb ďakujem za odpoveď ja to tiez asi tak urobim a vyratam že podľa toho koľko estrofemu mám. A ak sa môžem opýtať v ktorým týždni si začala redukovať?
Napišem ti v SS
Aha, nemám ako 😀, no Estrofem si nepamatam ako mi kazali prestať brať..ale ostatne lieky v 11 tyždni postupne menej a menej , ale vtedy som už Estrofem nebrala.
Normalne som vysadzala po par dnoch jedno tabletku do konca 12tt. Neviem teda ze ci cpat si lieky ti pride lepsie🫣

Ja som tiež tiež vysadzovala po úspešnom KEt lieky veľmi opatrne.Okrem esteofemu som mala aj injekcie aj Amelgen a podobne mi to napisal lekar ako tebe. Z vlastného pocitu bezpečia som ich tusim ešte par dni brala ale dodržala som to že menej a menej, dlho po jednej tbl . aj obdeň po 1 tbl.