icon

Začínam 4. mesiac. Môžem ísť na očkovanie proti tetanu?

denisadrnda
17. jún 2015

neuškodí to plodu?

belllinka
17. jún 2015

Neblazni, urcite nie!!!

loknicka
17. jún 2015

treba sa poradit s lekarom ale asi nie

dilino
17. jún 2015

určite by som nešla ani za nič na svete ja som nebola mam epilepsiu a tiež som nešla nechod aby si nepoškodila plod budeš ľutovať

zuzana32
17. jún 2015

Určite nie, ani počas kojenia sa nesmie

romisami
17. jún 2015

Mna ockovali na zaciatku tehotenstva proti tetanu. Nevedela som o tom ze som tehotna, malej sa chvalabohu nic nestalo, ma uz sedem rokov 🙂 Ale kebyze viem o tehotenstve tak by som sa isto nedala ockovat.

nicol999
17. jún 2015

Nie nemozes lebo ti poskodia babetko , je to nebezpečné teraz je vo vývoji môže byt postihnute počkaj po porode sa zaockuj

lenyy
17. jún 2015

..hlavne ockovanie proti tetanu je totalna hlupost a nie este takto riskovat v tehotenstve.. za mna vravim-jednoznacne nechodte na preockovanie

jalimag
17. jún 2015

Co si sisi? To ti kto poradil? Neockuj sa, ak nechces zdravotne problemy, a uz vobec nie v tehotenstve.

aristka
17. jún 2015

Daj si do vyhladavača IMOVAX ADULT a čitaj ,zloženie je inaktivovany toxin či tetanu alebo zaškrtu ,takže neviem čim maš poškodiť dieťaťu ,prečitaj prediskutuj z dr a zvaž ....mam pocit ,že sa ti tu zgruplo moc av mamičiek .... 😉

vinifred
17. jún 2015

..ja by som to riešila s doktorkou a nie tu,kde získate "zaručene dobré rady" 😕

gretocka
17. jún 2015

urcite ries s doktorkou, mne odkladala ockovanie az po ukonceni kojenia... takze ja osobne by som to neriskovala

zabina27
17. jún 2015

mne tiez dr povedala, ze ked porodim a uz nebudem kojit, tak mam prist na preockovanie, ale akosi som sa doteraz nedohrabala 😀

kaselka
17. jún 2015

Ja som mala podobnú dilemu. Gynekológ ma uistil, že pokiaľ nepracujem aktívne doma s hlinou, alebo v záhradníctve tak určite NIE a treba počkať a očkovať až po tom, čo nebudem kojiť. Celkovo v tehotenstve som nezažila lekára, ktorý by predpisoval akékoľvek lieky, leda že by to bolo nevyhnutné a bolo by vysoké riziko zdravotných problémov pre matku. Aj ATB sa predpisujú len výnimočne, nie to ešte očkovanie. Ale samozrejme treba sa poradiť. 🙂