icon

Zvláštna poloha dieťaťa v brušku

nikus92
8. jan 2021

Ahoj žienky, dnes som bola na druhom pokuse o 3D ultrazvuk a sestrička sa ma spýtala, či je s malým všetko v poriadku pri kontrolách. Vždy je totižto skrútený vo zvláštnych polohách a hlavičku si ukladá veľmi nízko do môjho lona. Touto otázkou má veľmi prekvapila. Navyše aj tak 3D nevyšlo pretože bol chrbatikom otočený. Priste sa nechce ukázať.
Máte podobnú skúsenosť s takto zvláštne uloženými detmi v brušku?
Ďakujem Vám 🙂

domak2
8. jan 2021

@nikus92 Ja hlavne nechápem prečo sa pytala sestricka teba? To mu máš poslať sms a spýtať sa či čo? 😅

nikus92
autor
8. jan 2021

@domak2 😂 sestrička bola nová a nevie kontrolovať podľa ultrazvuku keď sme sa obrátili s tou otázkou na doktorku nepovedala nič, 3D ultrazvuk mi robili v nemocnici, nie môj gynekológ 😕

domak2
8. jan 2021

@nikus92 snáď sa to do tretice podarí 😊 Skúsenosť nemám lebo som v uk a 3D ultrazvuk asi ani neuvidím 😅 držím palce.

nikus92
autor
8. jan 2021

@domak2 tretí pokus nebude, pretože najblizsi volny termin na 3D je až keď už bude veľký a vtedy už 3D nerobia, takze ako vyzerá uvidím až po pôrode 😂 na prvom pokuse mal cely čas ruku cez tvar, ale doktorka bola trpezlivá skúšala, čakala či si ju dá dolu triasla s bruchom, otočila som sa na bok a nič... chce byť inkognito 😂 ja som v cz a budem bez 3D tiež, pretože môj syn sa tak rozhodol 😁

emuska72
9. jan 2021

@domak2 ja žijem v UK a bola som na privátny 4D ultrazvuk v pohode 😊 malý sa nechcel ukázať a tak nás zadarmo prebookovali na ďalší termín.

domak2
9. jan 2021

@emuska72 ja viem že sa dá sukromne ale v momentálnej situacii sa to nechystám riešiť. 🙂

zuzanka.zuzu
9. jan 2021

náš sa síce ukázal, ale nohu má vždy vykopnutú ako baletka až pri hlave, na to že je to chlapec vraj veľmi zvláštne 😀 ale ostatné má tak ako má mať, čiže nikto neriešil 😀

emuska72
9. jan 2021

@domak2 jasné, rozumiem 🙃 Ja chodím pravidelne na tie privátne, každý mesiac lebo keby som sa mala riadiť len tými dvoma oficiálnymi od NHS v 12tom a 20tom týždni, tak zosivejem do pôrodu či je všetko ok 🤦‍♀️
Ešte som prekonala covid teraz v Decembri takže dúfam, že do pôrodu budem mať nejaké tie protilátky 😀
@zuzanka.zuzu haha 😂 ak mu tak je dobre. Chvála bohu, že je všetko ako má byť 🙏 Všetko dobré želám 😊