Zvláštne pichanie v bruchu v 39tt
Ahojte baby prosim poradte mi, som 39tt dnes som vela upratovala aj chodila a chytili ma teraz silné bolesti pri chôdzi ale velmi ostré bodavé v podbrušku a ešte mi to striela až do.. ehm klitorisu sprepáčenim. Je to dosť nepríjemne, je to v poriadku myslite či mam isť k dr? Keď sedim ležim tak ma nič nebolí.
@sashka22 ach no ďakujem, ale dufam že to nepride dnes, vobec sa nato fyzicky necitim 🤮😏😏
Ahoj ja som tiež lietala chodila a deň pred pôrodom a vlastne celú noc som vracala zle mi bolo a to som mala strašné migrény bolelo ma brucho a na ďalší deň som išla do poradne po obede 38tt a drcpovesal čo mám veci že ja som už na 6cm ,😂že dnes rodime a tak aj naozaj bolo okolo 17 som prišla do pôrodnice o ok 8 už som bola na 8cm praskali vodu od 20:15zacali bolesti a 22:48bola dcérka na svete 😉👍...byť tebou radšej idem
@katarina9593 aj mne je velmi zle.. stale ma akoby išlo prehnať ale nemožem sa vytoto lebo keď zatlačim tak ma bolia velmi križe a brucho. A citim sa ako na nejakych drogach uplne mimo vobec nie vo svojej koži. A od rana som mala posličkov ale neboli v pravidelnych intervaloch. Tak ja teraz neviem nechcem ist zbytocne lebo cesta autom mi este horsie urobi 😏
@katarina9593 a mne neodisla ani zatka este ani voda vobec nic.. tak neviem čo mam robit do kelu
Napis mi súkromnú správu
Ja by som na tvojom mieste tiez isla, uz len pre tvoj vnutorny pokoj ze ta pozru, ak by ti nebolo lepsie tak radsej chod...
A mne tiez pred porodom zatka neodisla...aspon som to nijak nepostrehla 🤷♀️
@evinka3007 akože mala som par krat taký výtok akoby sliz, ale to bolo minimum to si nemyslim že by to bolo ono
To som aj ja mala, skoro nič a iba raz a na druhý deň pôrod 🙂. Nemusí byť zátka ani voda prasknúť, trikrát som to zažila, takže toho sa vôbec nedrž.
cistenie organizmu pred porodom. slizu staci aj trochu. necitis sa sama sebou. si uz viac menej vtermine. pokojne to moze by tzaciatok porodu ;) verim ze to dobre dopadne a ran osi tu najdeme spravu o mierach. drzim ti palce

Vyložiť nohy aj so zadkom vyššie, aby sa bábätko posunulo a netlacilo Ti dolu. A ak to nebudeš vedieť vydržať, tak prajem, aby si čoskoro dcérku držala v náručí ❤️🙂