icon

Koľko ste vážili, keď ste otehotneli?

erinka19999
19. apr 2020

Ahojte, chcem sa spýtať aká bola vaša váha na začiatku tehotenstva. Chceli by sme už bábätko ale neviem či by som nemala výrazne schudnúť pred otehotnením lebo sa bojím že hrozné priberiem a budem mať 150 kíl 🙈 od malička som plnostibla ale teraz mám k tomu aj depku už 🤦 momentálne mám 79kg a 168cm veľmi zle?

exotka444
20. apr 2020

Ja som otehotnela s váhou 65 kíl a mam 170 cm. Rodiť som išla 80 kilova čiže som pribrala 15kíl. V nemocnici som nechala 10 kíl a teraz ešte 3 kila do pôvodnej váhy mam 😊

lucyluv
20. apr 2020

Asi na neuverenie, ale mala som v 29r 38kg pri vyske 156cm a otehotnela som na prvy pokus 🙂 potom som pribrala skoro 10kg, po porode som zostala na 43kg, druhe dieta zas splodene na prvy pokus :D a to som pribrala len 4kg pocas tehotenstva, ktore isli po porode dole a zostala som na 41kg :D ale som sa zacala hrozne prezierat,vecer ked deti spia, od samej radosti zeriem, ze mam cas :D a mam teraz 48kg za par mesiacov, co sa mi vtedy nijak nedarilo priberat pred tehu, asi ze som tolko sladkeho nikdy nejedla ako teraz.

monca0021
20. apr 2020

Tak ja budem asi jediná tu ale ja som otehotnela keď som mala zdravotné problémy a vážila som 36 kil. Keď som rodila som mala 53. (Meriam 153 cm)

saxana000
20. apr 2020

68 som mala ked som otehotnela.
Kazdy mesiac plus 3 kila.rodit som isla s 92 kilami.strasne som bola opuchnuta ani clenky mi nebolo vidiet obula som ledva muzove slapky. 13 ostalo hned v nemocnici a postupne pri kojeni a kocikovani som zhadzovala ostatne.poslednych 7 islo tazko ale zacala som aj 2x do tyzdna cvicit a za rok boli prec. Teraz mam znovu 68.ale postava je trochu ina boky ostali sirsie nohu mam o cislo vacsiu a prsia tiez..

veronice
20. apr 2020

158cm a 65g, rodila som s 87kg, po porode 76 a z toho som teraz zacala chudnut akonsom odstavila malu od kojenia... Ale 150kg urcite mat nebudes 🙂 urcite je lepsie pochudnut ak sa ti bude dat, cloveka tak potesi ze schudol a ma lepsiu startovaciu vahu ale nevystresuj sa z toho natolko, ze budes mat potom skrz stresy problem otehotniet. Drz sa 💪🍀♥️

deginko
20. apr 2020

Väčšinou to býva tak,že silnejšie ženy priberú v tehotenstve menej a takmer to na nich ani nevidno..a tie chudunke viac..tvoja váha výška je podľa mňa oki obézna si určite není..len budeš trošku silnejšia.Napr ja som pred prvým tehotenstvom mala 76,5kg a výšku 165..pribrala som cca do 10kg..vôbec nebolo vidno že som tehotná,po pôrode mi váha išla do pol roka cca na 66kg..potom som zas čosi.pribrala a teraz druhé tehotenstvo som začala na 71 kg

xjakubikovak
20. apr 2020

výska rovnaká len o 30kg menej, ja by som sa teda citila velmi zle ale sama hovoris ze uz mas depky.. zdravá strava + cvicenie a pojde to, uvidis ze sa budes citit lepsie 🙂

lenuliatko84
20. apr 2020

Hlavne jedz zdravo lebo ked budes mat 150 kg budes mat zdravotné problemy a tazko to pojde dole

deti95060810
20. apr 2020

výška 167, váha 51....pri všetkých deťoch. Po každom pôrode som sa vždy vrátila na váhu 51 kg - asi po 3 - 4 mesiacoch....priberala som v tehu rôzne pri každom decku inak 18kg, 11, 13 a 10 kg

lubka114
20. apr 2020

Ja som mala 45 a pri oboch synoch som pribrala 20kg

matapo
20. apr 2020

@erinka19999 ...ja som tak pri tretom mala ako ty teraz. Pribrala som 10 kil, ked som sa vratila po desiatich dnoch z porodnice som mala 84, po diete uz je 74 ale stale este pokracujem nech mam pod 70. Pri prvom dietati som vsak otehotnela s vahou 65 kil a pribrala som 25 kil, ale vratilo sa casom na 70 Kg, pri druhom dietati som otehotnela s vahou 70 kil a pribrala som 20 kil, tie uz same dole nesli ☹

helcanw
20. apr 2020

Ja som mala pred otehotnením 58/59kg (164cm) teraz som 21tt a zatial som pribrala 3,5kg. Mne nebývalo na začiatku ani zle, neschudla som kvôli nevoľnosti. Stravujem sa stále rovnako, dufam, že aj naďalej budem tak rovnomerne priberať 🙂

gerfinka
20. apr 2020

Pri prvej som mala asi 84 na začiatku, na konci tehotenstva som sa vyšplhala nad 100ku.🙄 Potom po pôrode som cielene chudla a v tomto tehotenstve som začínala na 74kg a dúfam, že po pôrode sa naspäť k tomu vrátim, ešte teda aj k ďalšiemu chudnutiu.vysku mam podobnú ako ty...

pininka1
20. apr 2020

Ja som vždy otehotnela na prvý šup a mala som nadváhu. Pri dcérke som mala cez 100kg a pribrala som len 8kg, po pôrode ma mala tak vysavala s kojením ,že do troch mesiacov som mala -17kg. Ale je fakt, že moje telo keď som bola tehotná veľmi nechcelo prijímať veľa jedla, nebolo mi nejako brutalne zle, ale žalúdok som mala ako male dieťa. Jedla som maličké porcie. Škoda že mi to neostalo aj potom po pôrode.

simuskaaa123
20. apr 2020

Ahoj ja mam stále váhu tak 73-75kg. Dva dni pred pôrodom som mala 93kg.a cca za 3mes som zas mala do tých 75kg a OO mam stále, teraz pol roka po pôrode a v podstate z tehotenstva všetko dole

evinqua
20. apr 2020

90kg a 168 cm, rodila som v 37 tt s opuchmi kvoli preeklampsii a mala som 99kil, do 5 mesiaca som nepribrala ani kilo,

3petka
20. apr 2020

@erinka19999 Ja mám výšku 174 a mala som váhu 73. Pribrala som na 88 a hneď v deň pôrodu som spadla na 80 a toto sa má drží ako kliešť aj napriek cvičeniu a celkom ok strave, ale mám zníženú funkciu SZ. Teraz by sme chceli druhé tak tiež mám paniku ako budem potom vyzerať ale hádam to nejak dám aspoň na 75.

jaskolka
20. apr 2020

Prečo by si mala mat 150 kíl? 😃Máš miernu nadváhu, ale zase nič príšerne, a koľko žien tak isto začína v tehotenstve a úplne v pohode to je. Paradoxne práve "plnsia" žena priberie menej, čize fakt ta váha navyše je placenta, maternica a dieťa samotné. Mam kamošku, čo bola chuducka pred otehotnenim, vážila 52 kíl, keď šla rodiť, bola doslova ako guľka, 85 vážila! Pri jej výške, možno 160 cm sa kotulala až, ale veľa vody proste zadrziavala, ale aj tak po pôrode jej ostalo 20 kíl navyše,nevie to dat dolu už vyše roka. A naopak ďalšia, vysoká, a mohutnejsia aj predtým, na, začiatku 95 kil, na konci 100 rovných! V pôrodnici nechala 7 kíl, teraz schudla ešte ďalších 8,ani nevie, kedy, kedze beha okolo malého. Čiže je to individuálne, to by som ani neriešila teraz

halci
20. apr 2020

ahoj, cca 72 kg pri vyske 176 cm. po prvom porode som mala hypotyreozu a teraz mam zial nadvahu.

erinka19999
autor
20. apr 2020

@jaskolka celkom si ma povzbudila ďakujem 🙏

erinka19999
autor
20. apr 2020

@smejko25 super 🙏 chcem byť ako ty 😃

hastrmistr
20. apr 2020

Pri obydvoch detoch rovnako 57kg ked som zostala tehotna a rodila som ako77kg....vyska 172,v porodnici islo 10kg dolu a tych dalsich 10kg za 5rkokov....ziadna diéta.....

erinka19999
autor
20. apr 2020

No ono takto baby ja sa stravujem celkom zdravo a aj cvičím moja postava je dosť ,, pevná" (keďže fakt cvičím) aj sa cítim celkom ok teraz nemám so sebou žiaden problém a mám sa rada taku aká som. ALE ... mám aj syndróm PCO ku ktorému patrí aj to priberanie keby som si nedávala pozor a necvicila vazila by som oveľa viac a preto sa obavám toho tehotenstva že tam si to neodkontrolujem.

matapo
20. apr 2020

@jaskolka ...tak mierna nadvaha to nie je, je to uz obezita ☹ nic v zlom ale. Ja som treti krat otehotnela tiez s takou vahou a vyskou. A ano tiez si myslim ze na 150 sa to nevysplha, baculky priberaju menej cca 10 kil, mozno aj menej, moja skusenost...

c_est_la_vie
20. apr 2020

@matapo nic v zlom ale podla bmi kalkulacky je to nadvaha 😀.

erinka19999
autor
20. apr 2020

@erickatt 🙏 ďakujem

erinka19999
autor
20. apr 2020

@aandyy66 a zdravotne si na tom bola ok?

erinka19999
autor
20. apr 2020

@zuzuula bože tieto požitívne slová mi tak pomáhajú 🙏 ďakujem

aandyy66
20. apr 2020

@erinka19999 nemala som ziadne zdravotne problemy pocas tehotenstva, ani som nevedela ze som tehotna, citila som sa super, fakt ukazkove tehotenstvo. Ale ako vravim, som.taka pevnejsia, siroke plecia, a vobec nevyzeram ma to, kolko vazim. Kamaratky mi nechveli verit ze som sla rodit ako 102kilova. Mysleli si ze mam tak 85kg. To iste sestricka a doktor pri prijme do porodnice. Musela som sa pred nimi postavit na vahu. Takze vaha je podla mna dost relativmy pojem. Dolezite je, ako sa citis

kittykat22
20. apr 2020

@erinka19999 dieta mozes mat len v urcitom veku - a ked sa na zivot pozries ako celok, tak je to pomerne obmedzene casove obdobie. Do toho zapocitaj hladanie vhodneho muza, cas straveny vo vztahu, a kym sa dieta podari atd. atd. Na druhej strane mas chudnutie - ktore mozes robit prakticky "cely zivot" az na par rokov ked si bola dieta. Ze by si odlozila dieta na ukor chudnutia ... hmmm 🤔🤔🤔 neexistuje. Navyse si tehotna 9 mesiacov z toho "priberas" tak 6 mesiacov. Z porodnice vybehnes s xy kg v kociku, a dalsich xy kg bude ten zvysok ktory tam nechas. Tych par kg schudnes ked budes chciet s dietatom v naruci.