icon

Konizácia vs. UPT

leonka26
22. aug 2020

Dobrý den, hovorí sa mi to ťažko..
..zase som zostala tehotná, nemôžem si dovoliť mat ďalšie dieťa, a este mam mat aj konizaciu ...Moja otázka spravia mi aj konizaciu a aj UPT ďakujem za normálne odpovede (prosim Vas odpovede ohladom upt ze si ho mam nechať atd si nechajte alebo mi plate hypoteku)

Strana
z2
leonka26
autor
24. aug 2020

@frinty ..ja nedokážem sa ho potom vzdať..😭

frinty
24. aug 2020

@leonka26 je to taky isty clovek teraz aj potom, uvedom si to prosim ta, vidiet ze deticky milujes a si skvela mamka, tak sa nedaj zlanarit svojimi ciernymi myslienkami.. Das to a budes na seba hrda, ty aj tvoje deti..

ckatka
24. aug 2020

@leonka26 vieš....vďaka nejakej pani, ktorá mala tri deti a štvrté nechcela /nemohla si dovoliť....mam dnes ja, čo som bola 15 rokov neplodna, úžasného adoptovaneho syna, ktorý dostáva to, čo potrebuje a dúfam, že raz z neho bude skvelý človek. Základ od nás dostane. Od nej by nedostal...A trpel by on aj celá ich rodina.
Pani sa proste mentálne prepla na par mesiacov do modu "inkubátor", porodila, dala dieťaťu šancu na lepší život a zmizla mu zo zivota. A my sme jej za tu odvahu brutálne vďační. A verím že raz bude aj naše dieťa, pretože ho vedieme k tomu, že bruško, z ktorého sa narodilo, nebolo moje, ale jednej odvážnej tety, ktorá ho pre nás vynosila a porodila, lebo maminka ma choré bruško.
Porozmýšľaj nad tým...
Keby nebolo utajených pôrodov, anonymných pôrodov a hniezd záchrany...bezdetne páry by sa nikdy nedočkali toho, čo tebe bolo nadelené...

frinty
24. aug 2020

@ckatka nadherne si to napisala!!!!! Waau.. Presne pre toto sa oplati bojovat @leonka26, je vzdy lepsie zit s pocitom ze o tvoje dieta je skvele postarane, ze zije, aj,ked nie s vami a nevies kde, ako sa zozierat s tym ze si ho zabila a nedala mu sancu.. Musis sa odosobnit ako pise @ckatka a spravit zo seba inkubator, poskytnut mu 9 mesacny domov, a potom sa s nim rozlucit vo viere ze si spravila ozaj najviac co si v danu chvilu mohla a spravnu vec..

rubinka
24. aug 2020

@leonka26 - všetko bude ok a zvládnete, my máme tiež hypo, plat jeden a na ceste 5.dieťa. Nalaď sa pozitívne, nehladaj dôvody prečo si dieťa nenechať ale naopak prečo áno. Tých bude nespočetne viac to mi ver

rubinka
27. sep 2020

@leonka26 - ako to dopadlo?

Strana
z2