Môj nevydarený vianočný darček
Ahojte dievčence.Raz som Vám písala o detskej kuchynke,ktoru som z bazar.sk objednavala od jednej "milej" pani.Po poslani penazi na účet sa pani odmlčala úplne a ja som podala trestné oznámenie.Policajti zistili,zže za "pani z BB" sa skrýva pán zo Sirku-nejaký vypatlaný maďar,ktorý si prachy necháva posielať na účet svojej ročnej dcéry.Nech mu padnú na úžitok..po prešetrení policajtami prípad posunuli policajtom z Lučenca,vraj sa mi do mesiaca ozvú,čo zistili...dnes je tomu asi tak pol roka,Lučeneckí policajti na to zvysoka kašlú..nikto sa mi neozval a pán zo Sirku si možno ďalej vyberá 50-eurovky od dôverčivých ľudí,ktorí sa snažia darčeky troška lacnejšie zohnať.A ja??Nakoniec som prišla nielen o 50 €-maďarovi,ďaľších 16.50€ som dala banke za vytiahnutie údajov o zlodejovom účte a nakoniec sme pre našu bambuľku aj tak museli objednať kuchynku z obchodu-čo nás vyšlo necelých 100€.Čo už...som sa poučila..nedôverovať každému😟 Takže tohtoročné Vianoce radšej spravím možno lacnejšie a s menšími darčekmi,ale už nikdy nepošlem peniaze mimo mamičiek z modrého koníka-som tu pekných pár rokov a nikdy sa mi nestala takáto galiba,za čo Vám všetkým ďakujem..a už som sa troška zmierila s tým,že tie peniaze v živote neuvidím..Prajem Vám len bezpečné a úspešné obchodíky.Monika
poslala by som za ním niekoho,nech mu úsmev natrhne.
ja teda nie som zástanca takéhoto riešenia, ale čo je veľa, to je veľa
Stalo sa mi podobne na bazar sk. Kupila som od pana postielku za 40 eur. Na policii ma vysmiali, aka som hlupa. Co k tomu povedat? Je mi zle z ludi, co zarabaju na zenach na materskej a ich detoch. Neviem ako ten clovek spava, ale ja som vtedy na postielku uz nemala. Dostali sme nakoniec darom taku staru a ked sme na tom boli lepsie, sme kupili v obchode. Doteraz ma to mrzi. Pre niekoho je 40 eur nic (ako pre pana policajta, co ma este vysmial), pre nas vtedy bolo ozaj vela. Tiez som sa poucila. Posielam max sumu do 20 eur a tiez len cez mk.
..na tento ťah by som asi minula kopec benzínu a neviem..policajt mi povedal,že je to možno nejaký cigáň z osady-Sirk je vraj cigánska osada..možno by sa mi zbytočne ušlo😂😂a dostať sa medzi takých asi netúžim😝
@hrubos toto sa ti moze stat aj v bazare na MK .. nebola by si ani prva ani posledne... jedine asi ak je to drahsia vec osobny odber .. alebo dobierka tak ze ty posles dopredu len postovne.
prajem nech sa vám to rýchlo prešetrí.. len dodám že mňa aj na modrom koníku obrali o necelých 30 eur... takže aj tu si treba dávať pozor.. :(
ja som taká nedôverčívá že radšej nekupujem, nič ani cez MK....Ani nepredávam - rovno darujem na charitu a mám pokoj....
Presne pre toto nič z bazaru neobjednavam.oblecenie kúpim keď chcem lacnejšie v sekaci, a manžel všetko možné kupuje z ebayu a Aliexpressu.Tam nikdy nemal problém z vrátením peňazí,alebo reklamáciou.
Ja som cez bazos len predala, ale aj ti co sa mi ozyvali boli nejaki divni ludia, co vomne zanechalo nedovercivy pocit voci tomu portalu.. Na MK nakupujem rada, iba u mamiciek, co maju pozitivne hodnotenia a este sa mi nic zle neprihodilo az na par divnych komunikacii..
Toto naštve veru. Ale ja som uz aj tu prisla o 20€ ked som si prvykrat pre seba chcela kupit bundu...a teraz nedavno malemu teplaky, uz take ma, natrafila som ma vacsie ... a 14€ v tahu. A to viacmenej kupujem nove
Ja som v dobrej viere pani ktora kupovala sudocrem poslala zasielku s kremom v den platby,mala som viac a pani ani zvuk a ani obraz.Tak v tahu skoro 10 eur,nech si uzije krem v zdravi.Ale ja mam s kupou na MK zatial dobre skusenosti,najradsej vsak osobny odber.Je ubohe,ked niekto zaraba na mamickach,kote nakupuju a predavaju,aby usetrili resp.priniesli do rodinneho rozpoctu par eur.
Ahoj, ako sa hovorí, božie mlyny melú pomaly, ale isto....každému sa všetko raz vráti. Tebe to peniaze, a nie malé, síce nevráti, ale on bude potrestaný. A možno ak to spravil viacerým mamičkám, tak spravodlivosť a polícia si ho nájde. Ja som zatial či z bazošu či z modrého koníka nemala zlú skúsenosť, a dúfam, že to tak aj zostane. Všetko dobré prajem 😉
Tak veru aby chcel clovek zarobit na druhom cloveku je chore.Ale hold nie kazdy ma svedomie a chrbtovu kost.
ono policajti to ani nemuseli riešiť keďže to nebolo nad 250e čo je už trestný čin, to bolo treba zohnať aj ďalších ľudí čo cih tento "milý" pánko oserinkal a po prekročení 250e podať od vás všetkých na neho tresné oznámenie.ja som mala tiež jednu skúsenosť ale prišla som len o 38 e...no..len..ako pre koho...a v živote nepošlem prachy dopredu....
@hrubos ani tu nie su mamicky svate v auguste som kupila dcere korcule poslala som peniaze a konec mamicka prestala komunikovat a zrusila si ucet dalej 28.8 som poslala dalsej peniaze chcela som dcere kupit domcek pre babiky a co dnes je 2.10 a nemam ani domcek ani peniaze pani sice komunikuje ale co z toho ked nemam nic
Ja raz nedokážem pochopiť takýchto ľudí čo sa dokážu "živiť" takýmito podvodmi, veď normálny človek by nemohol ani spať keby toto urobí a niekto si tak dokáže nahrabať aj pár tisíc. Len ma zaráža, policajti s tým absolútne nič nerobia, veď takto bude stále okrádať ďalších a ďalších ľudí..
tak ta policia ma teda dostala. ako si oni mozu dovolit sa tomu len tak nevenovat.. je to zlocin, on ta normlane okradol a je jedno ci to bolo o 5 eur alebo o 500 eur.. katastrofa fakt
ja sa snazim preto vzdy o osobny odber ked sa da,...v ramci BA kraja je to v pohode, ale tie co byvate dalej, tak to nie je bohvie co :/
hlavne ze za jednu kukuricu z pola idete sediet do basy...
Tu už ani na políciu sa nedá obrátiť, že " pomáhať a chrániť " ešte človeka vysmejú ked sa na nich v dobrej viere obráti. 50 EUR je pre ženu na materskej dosť, ked všetko pre deti je také drahé a obchodníci dobre ryžujú 🙄
Dotyčnému sa to raz vráti 😤
No nas tak osklbal jeden o 100 eur podali sme aj trestne oznámenie na polícii no žiaden výsledok pan mozno takto zarába najďalej 😤 vraj to je len priestupok až nad nejakú vyššiu hodnotu je to trestny čin takže tak s našou políciou
@barbora286 však som to hore písala,nad 250 e je to trestný čin

je mi luto, ze nemozem pomoct, ale tak aspon psychicky podporim. je to svinstvo, ale jemu sa to raz urcite vrati. no dufam, ze aj vam sa peniazky raz vratia.