icon

Priateľ nechce bábo

nikky12
13. aug 2016

Ahojte maminky,je sice 1 v noci ale nemozem spat,lebo nemam nikoho komu by som sa vyrozpravala. A skusam to aspon takto..a zaroven chcem vediet nazor. S priatelom sme sa od min.roka snazili cca po pol roku sa nam podarilo bejbino doktor potvrdil 5 tyzden. Ale problem bol v tom ze priatel ako chcel tak zrazu nechcel.. brala som v tom case silne antb ale ani prosikanie ze su rozne vysetrenia kt.potvrdia alebo vyvratia ze bude chore/zdrave nepomohli rodina tiez bola proti lebo v tom case priatela velmi nemuseli lebo sa spraval nehvodne a tak zahnana do kuta som podatupila interupciu ☹ ktoru dodnes lutuje m je to pol roka a keby mozem vratit cas tak by som to v zivote nepodatupila.mozno ma odsudite ale nemala som ziadnu financnu nezavislost v tom case ani byvanie poriadne...priatela to mrzelo a dohodli sme sa ze zacneme sa snazit znova donedavna sa tavril ze zas velmi chce a ked to vyzera.eate to test nepotvrdil..ze som opat tehotna tak zas ma hlupe reci a nepriamo ma uz teraz posiela na potrat keby som bola tehotna.. na potrat urcite nepojdem keby som...vzdy som bola proti aj ked sama som sa nakoniec dostala do takej situacii. Este stale oplakavam to prve..malo to byt moje prve vytuzene.. bojim sa len toho ze ak by som bola ze to sama nezvladnem lebo na dalsi potrat urcite uz nepojdem

n0mi
14. aug 2016

To je uz laska a vztah poslat ta na potrat. Vies ja to beriem tak ked si bola pri vedomi,ked ste decko robili tak si mala byt zodpovedna a uz to decko aj vychovat aj sama a bez debila. Pomohla by ti rodina. Zvazila by som. Ked ta poslal raz na potrat posle opat. A je to debil nie zodpovedny chlap co ta bude v tehu rozmaznavat a obskakovat.

anatalia77
14. aug 2016

@nikky12 ako čo potom? A predtým si rozmýšľala ako by to malo fungovať? Či riesis až aktuálny problém? Najprv si ho vedome vyrobím a potom sa trasiem od strachu ako to zvládnem?

marcelatje
14. aug 2016

@nikky12 ja neviem co dava tym chlapom to sebavedomie ze ked nebudes s nim nikto iny ta nebude chciet 😀 vacsina chlapov to pouziva 😀 nenechaj sa deptat

nikky12
autor
14. aug 2016

Vieš čo? Na hlúpe komentáre nereagujem..pretože ja som v tom nemala byť sama,myslela som si celý čas že to zvladneme "spolu" lenže jasnovid niesom a ano som aprosta ze som mu druhy krat uverila... ale každy robime chyby

nikky12
autor
14. aug 2016

No to on tak 🙂 že si mysli že je poloboh a že s nim je to to najidealnejšie.

lubkavargova1
14. aug 2016

ja neviem ludia...asi mi sibe...ale to teraz je hanba ked niekto pracuje? Ved ked pracujem tak mam prijem. Dobre mozno nie tisicky eur...ale aspon nieco. Vyplatim najom, podnajom a idem dalej...pouzivam to co mam v hlave predsa! Nemam idealnu pracu? Dobre, mozno nie, ale pocas toho ako mam, tak si hladam inu...ja som robila v MI na dennu/nocnu sluzbu, 12ky som tahala...a pocas toho som hladala nieco v mojom meste, lepsie.
Brigady na privyrobenie..ja neviem...
Co je lepsie????:
a. premyslat hlavou a trochu ozeliet tvrdsie obdobie
b. premyslat funou a vyhodit do 200/300 Eur na potrat?

Lebo potrat si hradime z vlastneho vrecka! Ked mam tolko penazi na potrat, tak mam peniaze na zivot!

anatalia77
14. aug 2016

@nikky12 hlúpe komentáre? Tak ty si iná mimoza

sissy27
14. aug 2016

@nikky12 ako sorry a už máš vyriešené bývanie, finančnú nezávislosť, rodinné vzťahy, keď kvôli tomu si išla na potrat? Už si našla aj zodpovedného partnera?
Že si išla na zákrok, no holt čo sa stalo už sa neodstane... Ale do riti mala si sa z tej situácie aspoň poučiť a do budúcna sa zariadiť inak!!! A nie, ty si zas robíš decko s tým istým debilom, ktorý ho vlastne nechce!! Bez podmienok, bez zázemia pre to dieťa... Za toto si fakt zaslúžiš jednu vzduchom chladenú... Normálne nemám slov...

nikky12
autor
14. aug 2016

@lubkavargova1 vieš čo vôbec ma ten tvoj nazor nezaujíma. Keď chcem viem sa aj ja obracať. Vyskúšala som kadejaku robotu aj vo výrobe na 3 a potom 4 zmeny,chodila na brigády a hľadala som si niečo lepšie... zarobím teraz myslím si že slušne,ale to by ma živilo len dočasne a 2 roky by som čo mala robiť... ale však ano budeš tu súdiť ja som na ten potrat nechcela ist vždy som bola proti tomu vždy som tvrdila ake sú ženy sproste čo idu na potrat že vždy sa to dako da... a sama som tak skončila. NESUD LEBO BUDES SUDENY!!!!!!!!

nikky12
autor
14. aug 2016

@sissy27 ... zázemie by bolo keby sme na to dvaja.. a nie ja sama.

anatalia77
14. aug 2016

@nikky12 keď ťa nezaujímajú iné názory tak načo si napisala túto tému? Však urob ako myslíš,ja ťa chovať nebudem...

nikky12
autor
14. aug 2016

Išlo hlavne o to že či sa to da sama zvladnuť.. nie o tom ako ma tu niekto zhadzovať že som asi daky menej cenny clovek

anatalia77
14. aug 2016

@nikky12 dá sa

sissy27
14. aug 2016

@nikky12 chcela som byť v nedeľu za dámu, ale také ako ty mi to strašne komplikujú... Ľudia robia chyby, ale väčšinou sa z nich poučia... A ty?? Repete deluxe..
V tvojich životných podmienkach sa NIČ nezmenilo, robíš tú istú chybu znova... Drž palce nech nie si tehotná a pre dobro všetkých si zajtra choď dať zaviesť antikoncepciu!! Keď už máš teda potrebu zotrvávať vo vzťahu s nezodpovedným debilkom, ktorý si ťa neváži, klame ťa a spoločné deti nechce.

bajana
14. aug 2016

@nikky12 no ty asi, nie?

n0mi
14. aug 2016

@nikky12 vies skusene zeny ti tu radia, ty dlabes na ich rady urazas sa ako decko. Tak radsej sem nepis a chod za princom robit dalsie nechcene decko. Argumenty neboli podmienky bla bla. Idealne podmienky na decko nie su nikdy. Treba sa vysporiadat so situaciou a zariadit sa. Kludne si urob decko, aj s nim, aj tak ta necha, lebo sa nemieni starat, kedtak mozno uz bude problem znova otehotniet alebo spontanne potratis,co ty vies. Prirodu neoklames a tato tvoja sprostost sa ti vrati v zivote. Aj ked si teraz urazena lebo ta nelutujeme.
@sissy27
@lubkavargova1 suhlas s vami baby

lubkavargova1
14. aug 2016

da sa...ked sa chce a nehladaju vyhovorky ako sa neda...

mikema
14. aug 2016

@nikky12 áno da sa to zvládnuť aj sama,alebo si už niekedy videla na ulici zomierať slobodnú matku? Nik ta umrieť nenechá a ten debil čo ťa tak ochotne oplodnuje (zaslúžil by si horšie pomenovanie!!!!) má tiež povinnosti i keď si myslí že nie. Takze pekne si nechaj platiť výživné. A inak, mala si ho kopnúť už dávno do jeho zadnej časti. To si mu odpustila, že ťa prinútil zabiť vlastné dieťa??? Fuj, na takého človeka by som sa ani nepozrela. Už keď on je taky hnusný aspon ty prevezmi zodpovednosť za vaše činy a správaj sa ako dospelá. Tvoj život je len tvoj a vyhovárať sa na druhých že bez nich nemôžeš, je blbosť. Viem o com hovorím sama žijem ďaleko od domova a tiež nemám nikoho kto by mi šiel pomáhať. Alebo lepšie povedané nemala som. Časom som si vybudovala aspon okruh úprimných priateľov a našla si dobrého muža. Ale tiež som stretla debilov. V zahraničí akoby priam rástli z vody, najmä tí slovenskí muži sú za hranicami často na hlavu. Ale to je už iná téma.

nikky12
autor
14. aug 2016

Ja som hľadala argumenty ako sa dá..on zas výhovorky ako sa nedá. A to nieje na tom finančne zle že by sme nemali ako sa zariadiť... len keď sa mi aj rodina otočila zadkom tak čo som mala.. nechať a byť s holým zaskom s robotou v ktorej som bola kratko a nebola ista.. ? Čo som mala robiť. Každy viete len sudiť. Ja nepotrebujem aby ma niekto ľutoval,ale nemusite a ani uražať ani zhadzovať

lucinka511
14. aug 2016

@nikky12 ked ai na ten potrat nechcela ist.tak si nemala.co sa tu chudackujes??co tu hladas?skratka nikdy si nepocula o antikoncepcii?nie takto robotdeti a potom ich zabijat.si nezodpovedna a nevyhovaraj sa na priatela.keby bolntaky zloduch tak ho opustis..dieta sa da aj ked tazko vychovat same.....ja viem.lahko sa mi to hovori.ale ked na to djeta nemam tak si dam antikonceociu. a to teraz s tym priatelom co tu pises ako co? si ho poznala mesiac?

nikky12
autor
14. aug 2016

Nie ja som mu to neodpustila a nikdy ani neodpustím.. ja som s ním nechcela už dlhsie byť.. ale keď sa nahodou teraz podarilo tak už a tym nič nezmozem ale jeho opustit je tazko zacne sa vyhrazat ze ked nebudem s nim nebudems nikym a hluposti...

ewisam
14. aug 2016

@nikky12 No nalozili ti riadne niektore maminy... ja len tolko, naco sa drzis takeho chlapa celkom nechapem...

bajana
14. aug 2016

@nikky12 tu ta nik nesudi za potrat, problem je to, ze sa cela situacia mozno opakuje....a to je len tvoja chyba a maximalna nezodpovednost z tvojej strany...pretoze normalny je postup: postavim sa na vlastne nohy, najdem si spolahliveho zivotneho partnera, par rokov som s nim,aby som zistila, co je ozaj zac, potom vyriesime spolocne byvanie a svadbu a az potom plodime dieta - aby sa narodilo chcene do uplnej rodiny, pretoze potrebuje matku aj otca....ked si sa prvy raz potkla - ok, stava sa, poucim sa...a co si urobila ty?????

terezka1947
14. aug 2016

@nikky12 takze si daleko od domov?V cudzine?nemozes sa vratit k rodicom domv=aspon na par rokov,kym dieta neporodis,nepodrastie?
lebo sama to tazke mat budes..to je fakt,mozno vysudis nejake peniaze od "otca",prip.ti ich da sam....ale aj tak,prve roky budu tazke....potom uz sa to da poriesit skolkou,pracou...prip.rodicia by pomohli
neviem ako to s rodicmi mas,no osobne by som to hned ako zistis,ze tehotn anaozaj si zacala s nimi riesit...netreba byt zbytocne hrda,ze to sama das....na hrdost kasli(netvrdim,ze hrda si...)
a o priatelovi uz ani neuvazuj....ludia sa nemenia...to uz musi byt specialny zasah,aby sa zmenili.

lubkavargova1
14. aug 2016

@nikky12 no, rodina sa obrati chrbtom len ked je tam vazny dovod...po case sa aj tak urovnaju vztahy...krv sa nikdy nezmeni na vodu...a vlastna uz vobec! Bud si sa dala dokopy s fakt velkym debilom, prizivnikom, ze sa ti obratila chrbtom alebo vy pre svoju hrdost ste sa im obratili "vsak mi to zvladneme aj sami a vas nepotrebujeme"...pokora dievca...pokora...aj ked padnem na dno, a pridem domov ako zbita pes, hanba na 100 rokov, rodina je rodina a vzdy si vie pomoct...

Pozri, ty si si nasla fakt chuja (a ja nebudem si davat servitku pred usta)...dobre, teraz sa urazas lebo 99% zien ti aj tak povedalo ze je...ale nie, vyvolalo to opacny efekt. Zastavas sa ho...dobre. Tak vidis, ze on hlada argumenty ako sa neda...no naco ti je taky chlap???

lucinka511
14. aug 2016

@nikky12mne je to luto co sa ti stalo .je to hrozne ale skus sa zamysliet co ti tu baby vravia.obcas clovek dokaze omnoho viacej sam.nemusis sa podcenovat.urcite by si zźvladla tuto dalsiu situaciu aj mozno sama....aj bez toho debila

stevvvka
14. aug 2016

Pane na nebi, co sa to tu deje? to uz nikto nevie citat?
odporucam vsetkym poriadne precitat prvy prispevok, hned ju tu odsudzujete vsetky ze naco si s tym debilom robila druha dieta, ked je na tom tak isto...

ona na tom nie je tak isto!!! ma pracu, ma byvanie, a este ani nevie, ci je tehotna...kazdy sa moze zmylit a je tu vela takych zien, co odpustili aj facku aj neveru aj ine veci...odpustila aj ona, dala druhu sancu, myslela, ze sa zmenil...sice chybny usudok, chlap sa vacsinou nezmeni, ale idete ju pomaly upalit zato, ze ho mala hned kopnut do riti...no mala, ale ruku na srdce, kolke z vas kopli frajera do riti? hned pri prvom preslape??

@nikky12 byt slobodnou mamickou je tazke. naozaj tazke. preratavs nie eura, ale centy, chodis sama k lekarovi, sama si zodpovedna za to, ze dieta treba dat a vybrat do skolky... ked budes chora, mat40 horucy, aj tak budes musiet fungovat...
je to narocne hlavne na psychiku, lebo ziadne zena si nerobi dietatko preto, aby ho sama vychovala. kazda chce milujucu rodinu pre babatko. a ked ti bude po nociach plakat, budes unavena, ale aj vycerpana psychicky a budes rozmyslat nad tym, kde si spravila chybu, ze tvoje babo nema ocka....

ale DA sa to zvladnut.
ked uz raz budes mama, nepovies, ze k rodicom nepojdes, ked aj mate zle vztahy, lebo v pripade nudze ta laska k dietatku donuti ist prosit k rodicom. kazda mamicka vie, ze hrdost jej dieta nenakrmi.
a ak budu aj situacie, ked budes napriklad chora, moze postrazit dietatko kamaratka, suseda, niekto z rodiny...
najhorsie je najst si tak pracu, aby bolo mozne dat dieta rano do skolky a aby ho mal kto vybrat. a vela zamestnavatelov robi problemy kvoli ocr, ked je dieta chore....ale ked sa chce, da sa to zvladnut.

prajem vela vela sil.
porozmyslaj o partnerovi - sprava sa ako decko, nie ako zodpovedny chlap.. a ak ti hovori, ze si nikoho uz nenajdes - omyl!! ak chlap lubi zenu, ziarli na nu, a podvedome sa obava, ze ona ho pousti kvoli inemu...
ten tvoj k tebe neprechovava take city, ake by mal ma partner, ktory ozaj chce dietatko...

dominikav123
14. aug 2016

@stevvvka prinútiť ženu ist na potrat je prešľap ? Ok.

xevulax
14. aug 2016

Ja sa ta len spytam,naco ti je taky idiot?rychlo od neho prec a duplom led sa ti vyhraza. pros Boha,aby si nebola teraz tehotna. Pokalses si pri nom cely zivot. Na margo vyhrazania ak to ukoncis a bude sa vyhrazat (zmenila by som cislo), treba ist na policiu oni ho poriesia (mam s tym osobnu skusenost- mala som psychopata a dakujem sama sebe,ze som to ukoncila- tiez sme skoncili az na policii- skvele spomienky z mojej mladosti). Na svete beha kopec normalnych chlapov. Ak s ni. zostanes specatis si svoj zivot,ktory nebude velmi stastny a prijemny. drzim ti palce,aby si nasla silu odist a zacat odznova. Da sa to,len treba v prvom rade chciet a nie sa vyhovarat.

marcelatje
14. aug 2016

@nikky12 ty tie jeho vyhrazky beries vazne???