Priateľ nechce bábo
Ahojte maminky,je sice 1 v noci ale nemozem spat,lebo nemam nikoho komu by som sa vyrozpravala. A skusam to aspon takto..a zaroven chcem vediet nazor. S priatelom sme sa od min.roka snazili cca po pol roku sa nam podarilo bejbino doktor potvrdil 5 tyzden. Ale problem bol v tom ze priatel ako chcel tak zrazu nechcel.. brala som v tom case silne antb ale ani prosikanie ze su rozne vysetrenia kt.potvrdia alebo vyvratia ze bude chore/zdrave nepomohli rodina tiez bola proti lebo v tom case priatela velmi nemuseli lebo sa spraval nehvodne a tak zahnana do kuta som podatupila interupciu ☹ ktoru dodnes lutuje m je to pol roka a keby mozem vratit cas tak by som to v zivote nepodatupila.mozno ma odsudite ale nemala som ziadnu financnu nezavislost v tom case ani byvanie poriadne...priatela to mrzelo a dohodli sme sa ze zacneme sa snazit znova donedavna sa tavril ze zas velmi chce a ked to vyzera.eate to test nepotvrdil..ze som opat tehotna tak zas ma hlupe reci a nepriamo ma uz teraz posiela na potrat keby som bola tehotna.. na potrat urcite nepojdem keby som...vzdy som bola proti aj ked sama som sa nakoniec dostala do takej situacii. Este stale oplakavam to prve..malo to byt moje prve vytuzene.. bojim sa len toho ze ak by som bola ze to sama nezvladnem lebo na dalsi potrat urcite uz nepojdem
@stevvvka ano ma pracu ale ked bude doma s dietatom je jej to prd platne
Ano ma kde byvat ale je to podnajom z coho ho bude platit sama?
Ano urobil preslap ale balamutit zenu na dieta a potom ju poslat na potrat (2x) je uz kua moc, nemyslis?
Pozri, prvy krat ste dieta planovali a snazili ste sa on 5 mesiacov. No zrazu ho nechcel, poslal ta na potrat, nechcela si, branila si sa tomu no nakoniec si aj tak sla. Zrazu chce zas dieta, opat ho robite umyselne, nebude to len nahodicka, pretoze spolu spavate s umyalom splodit dieta. A hned ako si myslis, ze by si mohla byt tehotna, krasavec uz zase vytahuje potrat...ty samozrejme nechces, branis sa tomu...co myslis, ako to dopadne.... Nevysvetluj si to ako rypanie, len som tu napisala tvoje slova....drzim palce nech sa tento krat rozhodnes spravne
Zastopkat
A to má 28 pomaly mu už na 30tku tiahne a takto sa správa...
@nikky12 daj mu kopacky a najdi si muza s kt tu rodinu budes mat.je to uplne jednoduche.staci len nazbierat odvahu!!!! na to snad este mas.ci?
@nikky12 a este jedna vec.preco tu stale ohovaras a ukazujes to.akeho mas zleho a nezodpovedneho priatela a stale s nim si? co tym slwdujes? tak ma 28 a nechce mat rodinu a? niektori nechcu mat v 40 ale ty musis vediet ci s takym chces ostat....nedufaj v zazrak....uvaz si priority bud on alebo ty a aniekto iny a rodina.lebo evidentne vzorec ty.on a dieta nejde dokopy
Tak fajn...spravil sa preslap...polutovali sme aj povedali ostrejsie.
Takze suma-sumarum. Dufam, ze ho nejaky zazrak osvieti a bude si ta vazit ako zenu a nie len to co mas a mem my zeny medzi nohami. Ze ked sa zadari babatko, tak ho osvieti zazrak a bude sa tesit a bude hrdy ocino. Ze dokaze zobrat na seba zodpovednost za svoju buducu rodinu a bude moct hrdo povedat: toto je moja partnerka s dietatom, ktore sme tak velmi chceli a tuzli sme po nom. A spravili sme vsetko, aby sme boli nastastnejsi na svete...
Aj mu dám,kašlem na neho...nezmeni sa
Však mal takú predtým dakedy neviem kolko rokov dazadu vymachlena peroxidova blondina :'D ešte k tomu z kade ja pochadzam.. dako bolo dako bude. Aj ked po vasich nazoroch ma osvietilo ze sa asi najskor nezmeni a ja som sprosta ze som mu uverila zas
@nikky12 tak si predstav,ked sa uz pytas,keby jedna z nas bola v podobnej situacii a bez podpory rodiny,co by urobili,kam by isli. Tak ja som otehotnela ako 18rocna,bola som v maturitnom rocniku a kedze som nemala podporu rodicov,isla som do dubravky do azyloveho domu,vola sa to naruc zachrany...No a po strednej skole,cez prazdniny sa mi narodila dcera,dnes ide do 2 rocnika ZS.Ked si na to spatne spomeniem,neviem,ci by som taku situaciu zvladna este raz,normalne ani neviem odkial a este v tom veku som zobrala taku silu,ale ked clovek musi,tak to prezije.Dnes pomaly revem,ked mam uplne banalne problemy,ze co budem robit 🙂 Tym ta nechcem odsudzovat,ale pytala si sa,ze nevies,co by sme robili my na tvojom mieste,tu mas odpoved...
@nikky12 zalubeni ludia niekedy byvaju sprosti, to k tomu bohuzial patri. Ale ja osobne si nemyslim ze on chcel dalsie dieta. Pisala si, ze si z toho bola psychicly znicena, do spalne vam nevidim, ale mozno si ho zacla aj kvoli zomu odmietat, lebo si bola nanho nasrata a smutna a tak si krasavcek povedal, ze ti nabulika do hlavy, ako ho to mrzi a ze chce popracovat na druhom a to ta zarucene dostane do postele. Podaktori su sviniska
@nikky12 ahoj, precitala som si tvoju temu..ja ta chapem a tie stiplave reci niektorych dam ohladom potratu si nevsimaj...hlavne ty sa s tym vnutri zmier, odpusti si. Neboj pozri ako pises asi dostala si sancu na dalsie babatko to znamena ze ze aj tak chce k tebe do narucia prist.. ale neurob mu to ze ostanes s tym tvojim priatelom...pokazis mu vsetko lebo tam zazemie harmoniu a princip rodiny s nim nikdy mat nebude... skus sa zacinat co najviac osamostatnovat..vies vsetko sa da ked sa chce, aj ked je to naramne tazke ale da sa... musis zacat od seba..ty budes pre dietatko,a musis byt aj pre seba..zacni si sama seba vazit a vezmi to do svojich ruk..drzim ti velmi palce..a toho "priatela" sa zbav..neboj aj slobodna mamicka ma niekde svoju povicku...;) x inych mamiciek to zvladlo a vyhrabali sa z horsich situacii..sme predsa zeny a nas len tak nic nepolozi...;)
Tak ja som si pri tomto priatelovi prežila všeličo. Čo asi ani jedna z Vás.. stretla som sa s takými vecami čo sa vačsina za celý život nestretne. Možno ma pri nom drzí laska..možno už len strach. Neprešla som si ružovou zahradou..
@nikky12 ty sa rutis ružovou diaľnicou a ešte v protismere...
Myslela som si že keď "chce" aj on,že dieťa všetko zmení a že nás to viacej spojí..
@nikky12 joooj čo všetko som ja chcela..a ešte aj občas chcem...
@nikky12 Prosím opusti ho,v živote sú lepší chlapi, toto nie je pre teba ten pravý...Mne keby začal už vymýšľať že už nechce alebo by pipol čo ak a to okamžite balim kufre a utekam preč aj keď do ubytovne... Aj keby si bola tehu,nepočúvaj ho že slobodnú maminu nik nechce /to ta terorizuje a depta aby si sa zlakla ale on dobré vie že keď sa chce dá sa nájsť aj s dieťaťom vhodného a lepšieho partnera/... Bola som raz v živote silno pod papucou a stačilo...Odvtedy som sa naučila že ak niečo sa nepáči tak ma smolu idem si po svojom /samozrejme odtiaľ potiaľ/...A našťastie mam normálneho chlapa...
@dominikav123 nutila ju aj rodina, brala aj atb....bolo tam viac faktorov...
A mas pravdu, je to hrozne...ja som ale poukazovala nato, ze ked uz mu dala druhu sancu, vacsina sa do nej navaza....v tom je pointa, ze ked sa rozhodla odpustit, a sama priznala, ze to bola chyba, nemusite ju kamenovat
@stevvvka to nie je o druhej šanci,to je o tej situácii celkovo-opat začína chalanisko rozprávať o interupcii. Tak nech sa dievča zobudí do reality.
@marcelatje ja netvrdim, ze ma idealne podmienky, poukazujem nato, ze nie je v rovnakej situacii, ako bola predtym...a predopkladala - mylne - ze ten jej sa zmeni...
Ano, je to uz moc, ja nepisem, aby mu odpustila druhykrat ale ze ked mu raz odpustila, nie je jedina...
@nikky12 bojis sa ho?
Dievca zlate...sadni si sama uvar si kavu caj alebo si daj kolacik a zvaz ci stoji za to takto sa trapit vo vztahunevztahu....partner je podla vsetkeho nedozrety manipulator a citi ze sa mu podriadis a tak s tebou kyve ako mu to vyhovuje raz ano a potom zas nie, chlapi pokial to nemaju poriadne upratane v hodnotovom rebricku sa casto citia ohrozeni ked pride dieta lebo ich maly vesmir sa prevrati uz nebudu v pozicii slnka okolo ktoreho sa partnerka toci ...sama citis aka je to trauma ze si absolvovala upt,raz asi stacilo.
Ziadny chlap nestoji za to aby si nicila zivot sebe a Tvojim detom.
Ja som bola zaľúbená pojasena 20 ked som otehotnela a partner bol tiez "skvely"...porozpravala som sa s mojim lekarom a on ma poslal domov ze mam 3 dni na rozmyslenie a mam savratit pre papiere na upt...ako som vysla...vsade matky s kocikom,maledeti...no keby som isla cestou mensieho odporu tak psychiatria by mala o jedneho dlhodobeho pocienta viac....takto mam uz dospelu dceru aj vdaka uzasnej podpore rodiny...netvrdim ze ta cesta je lahka ale zdravie a pokojv dusi za to stoji...Drzim palce aby si nasla dostatok sil a odvahy a postavila sa na ochranu seba i buducich deti
@anatalia77 vsak, ano, nech sa zobudi, ale ked mu odpsutila po prvom raze a dala druhu sancu, nie je jedina. Keby mu odpustila druhy raz a dala tretiu sancu, to uz by bola sprosta
Už keď si to po prvom podarení sa rozmyslel a donútil ťa ísť na potrat, tak ti ako homo sapiens sapiens mala zasvietiť kontrolka a mala so byť za horami za dolami. To, že si teraz úmyselne ničíš život je už tvoja vlastná hlúposť. :(

Však ja som ho nechcela s tým,že ho budem sama vychovávať..aj ja som mala idylku o milujúcej spoločnej rodine..škoda,že som uverila že sa zmenil... a na to som doplatila. Neviem či som tehu na isto iste,ale už len prrdstava že ako to bude,keď by som bola... lebo z toho chcenia je zrazu zas jeho nechcenie..ako keby sa zlakol. Mne je jedno či somnou ostane..ja by som uz na dalsi potrat nesla koli nemu.. on sa sebecky zbavi buducej zodpovednosti a trpi len moja psychika s ranou na srdci...