Rady a skúsenosti mamičiek pred interrupciou
Peknú deň prajem chcem sa poradiť zistila som že som tehotná a zvažujem interupciu nakoľko si myslím že to nebudem zvládať keďže mám 3deticky ktoré majú 6,3, a najmenšie 11mesiacou preto si myslím že ako matka to nebudem už zvládať som zúfalá a neviem čo ďalej každý má odhovara že si to mám nechať no ja som skôr pre tu interupciu mám to ťažké keďže o tieto moje 3deticky sa starám so všetkých síl ako môžem dávam im všetko čo môžem hlavne lásku je to náročné keďže sú ešte dosť malé nato aby som mala ešte 4te dieťa preto chcem podstúpiť interupciu lenže mi hovoria že budem mať výčitky svedomia a že to nemám robiť no nechcem zlihat predovšetkým sama u seba prosím vás ako matky o radu čo by bolo asi najlepšie ďakujem vopred
@majuskamed ale predsa ak ste mali trojizbovy byt, mali ste vystahovat babku...a ak bol jej, nemali ste nikdy nic... Syn ma 6 rokov. To za ten cas nedokazete zohnat slusny podnajom? Ako si sa chranila po druhom dietati, ked mas aj tretie a cakas stvrte? Mna len udivuje jedno, kedze ste natlaceni v garzonke, syn je uz relativne velky, ako stihate kazdy den sexovat? Ved tie deti musia byt pri tom 🤦♀️
@melanta neviete moju situáciu iba ju kritizujete a už mám dosť vašich blbich slov neseksujeme každý deň to sa už zmenilo a financie a všetko čo majú mať máme manžel má príjem 1500€ a ja mám príjem 539€ dá sa s toho nájsť niečo väčšie lenže nikde nechcú viac ako troch ľudí
@klarissa25 mala si pravdu 😂😂👍
Však si pisala ze muž musí mať sex každý deň lebo inak je nervózny. A už to zrazu neplatí 🤣 začínaš sa zamotavat do vlastných klamstiev
@stellarstar ja viem. Mne to bolo hneď jasné
@maximiliana vzivote by som neseksovala pred tedmi nikdy !! Nechápem taketo sprosté narážky keď vás to tak zaujíma ako sexujeme tak v aute aj tam sa dá či nie do p..e
Prosím ta chod sa venovať svojim imaginarnym deťom radšej
@klarissa25 čítajte poriadne !!😃 Lebo ste už smiešny áno ja som písala že to musí mať každý deň ale zároveň som napísala že som mu to už zatrhla atď tak čítajte poriadne lebo fakt ste už na smiech aj mne vi koľko máte tipujem 19 viac nie taký decky rozum
@majuskamed no to máš možno ty, tých 19 a žiaden rozum 🤦♀️
@klarissa25 moje deti si do papule neber ok ??? Imaginárne deti máš jedine ty ale povedala by som skôr tupé ako aj ty majsa
Zavolaj rodicom, vysvetli situaciu a docasne si byvanie vymente. Oni do maleho, vy do vacsieho. Inakadial cesta nevedie. Ale ze vam s 2039e celkoveho prijmu vychadza len garzonka je pre mna nepochopitelne... co to mate za rozpocet, kde byvate, v ktorom meste? Kde mate ake dlhy?
Je uplne irelevantne, ci pojdes na potrat alebo nie, to je na tebe. Ale garzonka je neunosna aj s troma. K muzovi, co sa pri sexe neudrzi - a nevie rodinu prestahovat do vacsieho - sa radsej vyjadrovat nejdem...
@klarissa25 no veď vidno kto ako píše kto si srandu robí 😃keby som mala 19kedy by som rodila 10??tie haha vidno že rozum nikde ja mám moja 27 ale toto správanie je detinské
@majuskamed už ta nahlasujem. Lebo toto nemá vôbec zmysel. Ty radšej deti ani nemaj. Lebo sa nevieš správať
Neviem si predstaviť bývať 5 ľudí v garzónke (6 malé bábätko k tomu už vôbec nie). Veď to je žitie naozaj doslova hlava na hlave.
Ak je možnosť treba hneď nájsť väčšie bývanie (ideálne si zobrať hypotéku aspoň na 2 izbový byt), potom si viem predstaviť priviesť na svet 4 dieťa.
A treba sa začať lepšie chrániť aby si takúto situáciu nemusela riešiť opakovane.
Ale myslím si že toto bude skôr vymyslená téma, neverím že niekto je ochotný takto fungovať.
@jj298 majú starých rodičov??niekedy sú u nich ?? Logika či nič 😀 trápne rozum používať trepa áno áute je natom niečo nevidane
@majuskamed ja píšem že máš 19 a žiadne deti.🤦♀️
@majuskamed v aute? To musi byt kvalita 😂😂 a s detmi je zatial kto, kym si uzivate v aute? Ci opatrovatelka? Urcite sa da najst najom aj pre 5 osob, ale dnes sikazdy rozmysli, koho si pusti do bytu... mne je len luto tych deti, ze musia takto zit
@tamitamitami nieje i vimislela téma je to reálne áno chceme si zobrať aj hipoteku lenže manžel musí počkať kým pôjdem do práce aj ja aby som mu mohla ísť ručiť keďže z jeho platu rátajú deti atď
@majuskamed Tak dieťa do jaslí, ty do roboty kým môžeš a rýchlo si zohnať adekvátne bývanie.
@maximiliana hore som písala že sú niekedy u starých rodičov a starajte sa o seba a o svoje deti určite to potrebujú viac ako ja dovi
@tamitamitami áno určite to mám v hlave stále len toto 4te chcem ísť na tu interupciu aby som mohla ísť do práce a nechcem aby prišli medzi nás keď sme tu tolky
@majuskamed no neviem, ja nie som 4ty krat tehotna, ani nezijem v prenajatej garzonke.
Hlavne sa pri tej interupcii daj rovno sterilizovat,ked uz ste taki nezodpovedni...
@klarissa25 ja mám určité viac ako ty veď nemáš žiadny rozumu asi ti tam holuby nastali
@majuskamed tebe nerobí sex dobre tak sa podriadiš,vieš že to je znásilnenie
@minenkak staraj sa o seba ok ? Nieje to znásilnenie
@majuskamed mam jedno dieťa ktoré ma všetko čo potrebuje a tým myslím naozaj všetko. Chránim sa pred neželaným tehotenstvom. A narozdiel od teba sa viem správať a nie tu stále niekoho urážať. Tak neviem kto ma viac rozumu
@majuskamed a čo sa rozculujes,však všetky ti tu dobre radia a ty len ideš z prava do ľava a už nevieš čo píšeš ,ako môže mať žena čo mama rada sex štyri deti ak neni znásilnená

Neriešte gramatiku vidíte ,že ako píše tak aj to myslenie ma také ako povedať slušne -jednoduche .to neurazam ,ale tak to proste je .deciek kopec ďalšie na ceste dá preč ,o pol roka bude ďalšie .tak to chodí niekde.hlavne sa daj sterilizovať alebo manžel a máte po probléme .to do budúcna .teraz máš len dve možnosti .buď preč alebo nechať nie je cesta iná ,ešte ako baby radili ,porodiť a dať na adopciu .niekomu pomôžeš