icon

Synček nám odišiel do nebíčka

zdeno8162
13. mar 2015

Som otec. Ani neviem ako a čo napísať... V pondelok nás opustil náš synček Maximko mal 3,5 roka a nadovšetko sme ho milovali. Začiatkom februára mu diagnostikovali ALL a po komplikáciách po troch týždňoch odišiel. Mamička aj tatinko sme s ním boli až do konca. Sám neviem prečo to tu píšem, stoja pri nás priatelia aj rodina. Možno preto aby sme si uvedomili aký je detský život krehučký a nešťastie nie je len v telke alebo v knihách ale aj v reálnom svete.
Ani neviem ako bude ďalej plynúť život...zatiaľ je plný ukrutnej bolesti, ktorá sa strieda s úplným prázdnom a beznádejou... ☹

ajka1973
14. mar 2015

Uprimnu sústrasť prajem ☹ krásny chlapček teraz je anjelik a nič ho neboli .

alana1
14. mar 2015

zivot je nespravodlivy a stale nechapem preco sa toto musi diat! mal drobec nejake priznaky pred tym? ci to prislo z nicoho nic?
@zdeno8162

zdeno8162
autor
14. mar 2015

@alana1
Pár dni pred určením diagnózy dostal teplotu, sťažoval sa na bolesti nožičiek a hlavičky, bez iných príznakov. 10 febr mu diagnostikovali ALL na v DFNsP Kramáre. potom prišiel razantný zápal pľúc spôsobený RS vírusom. Tento boj už nezvládol ☹ všetko to trvalo len 27 dní

alana1
14. mar 2015

@zdeno8162 strasne, takze to prislo bez akychkolvek dlhodobejsich priznakov.? kruta rana, skutocne. tazko sa hladaju slova v takejto chvili, prajem vam vela sily na prekonanie tohto obdobia...

zinulienka
14. mar 2015

@zdeno8162 Boze moj, je to hrozne...ked si to len predstavim, je mi do placu 😔 , Sucitim s Vami, uprimnu sustrast, nech Vas nestastie obchadza a vela sil v nachadzani novych povzbudivych myslienok...

abbey1
14. mar 2015

@zdeno8162 Úprimnú sustrat. I ked viem, že žiadne slová nezmiernia vašu bolesť. Nášmu syncekovi presne naden pred 16 rokmi diagnostikovali AML.Nasledovalo 13 mesiacov pekla, až napokon nevládal už bojovať. Napriek 15 rokom strašná bolesť a smútok, i hnev, zostali. Je mi naozaj ľúto, že ani vasemu syncekovi nebolo dopriate žiť a byť šťastný. Su to strašné tragédie a stale sa dejú.

adelakk
14. mar 2015

Uprimnu sustrast, nepoznala som ho, ale je mi naozaj luto, ze tak skoro odisiel z tohto sveta, Deti by nemali byt chore!!!!! Je to smutne.

cuculiatko88
14. mar 2015

Úprimnú sústrasť :'(

radka168
14. mar 2015

Uprimnu sustrast,je to velke nestastie,mam synceka v jeho veku,Boze taketo veci by sa nemali stavat.
Prajem celej rodine aby ste boli silny a tuto velku tragediu prekonali,viem ze ta bolest nikdy neprejde,ale spolocne mozte aspon s laskou v ociach spominat na tie pekne veci co ste so syncekom prezili.Drzim prsty

omajevaskida
14. mar 2015

úprimnú sústrasť celej rodinke.Ani neviem ako ťažko vám je v tejto chvíli určite je to ťažké budem sa za neho modliť a vám rodičom hlavne veľa sily a porozumenia v kruhu rodiny.Tak aspoň na diaľku veľké objatie vám aj pani manželke z bolesťou v srdci ešte raz úprimnú sústrasť Anjelik dá pozor na vás z hora...

kiki68
14. mar 2015

uprimnu sustrast, bol to krasny chlapcek. Neviem preco sa taketo nieco deje, nejako sa tam hore v nebi museli pomylit ☹

ivetusik
14. mar 2015

☹ ☹ ☹ úprimnú sústrasť ☹ ☹ ☹ ☹

nell77
14. mar 2015

uprimnu sustrast celej rodinke.., bojovala som o zivot mojho synceka 5 tyzdnov na Kramaroch...
prezil, viem si aspon predstavit co prezivate.....velmi drzim palce..
uz ho nic nebolí, nic netrapi...musite na toto mysliet kazdy den..
modlim sa za vas aj zanho..
zvladnete to..
n.

mon29
14. mar 2015

Uprimnu sustrast... a velmi vela sil vam prajem...

redusik
14. mar 2015

JE strasne , co sa vam stalo ,,,Myslim si , ze nech vam aj vasa najblizsia rodina ,priatelia , ci znami , povedia cokolvek ,nepomaha to ,,a vy musite mat v hlave iba otazku ,,,preco sa to stalo prave nam ,,,a to co teraz citite , ze nedokaze pochopit nikto , kto to nezazil , nieto vam radit , ci to vobec skusat,,,
Ked som si predstavila, ze by som bola v podobnej situacii, napadlo mi len, ze by som viac nedokazala a nechce zit...Lenze potom mi napadlo aj to , ze kto by potom spominal na mojho syna, rodina , znami , iste , ale nie tak ako ja , s takou laskou a detailami ,,,ze ja by som preto chcela ist dalej a spominat na svoju lasku , na vsetky tie krasne chvile , co sme spolu zazili , tu obrovsku lasku , ktooru sme si vzajomne dali...a casom , az by ta bolest trosku otupila ,,,by som zmierene pozerala na ihriska , na ktorych sa hral, miesta , ktore mal rad ,,pohrlala sa s jeho najlepsim kamaratom ,a nesnazila by som sa zabudnut,ale byt tu a kym by som zila ja bol by v mojom srdci navzdy aj on...
Tu obrovsku lasku ktrou ste mali v srdci pre svojho syna , musite pustit von ,lebo inak vam to roztrhne srdiecka,,,mat dalsie dieta,,,a cast z tej obrovskej lasky, ktora teraz lieta bez naplnenia , presunut nan....
To ze ani neviete preco ste sem pisali , je asi preto, ze ste sa potrebovali o svoju obrovsku bolest podelit, a myslim si , ze vela mamiciek , ktore to citali , si aj s vami poplakali a dufam , ze tym aspon trosku, zdielali vasu bolest ...uprimnu sustrast,,,

nicole89
18. mar 2015

Toto nie je fér...takto by to nemalo byť, detičky by nemali takto trpieť a zomierať... Mám medzi známymi mamičku, čo jej zomrel 5 ročný chlapček v nemocnici.... Takéto veci sa skrátka nemajú diať 😔

decode
18. mar 2015

@zdeno8162 Milý Zdeno. Neudržala som sa slzám a určite ani jeden človek, ktorý zareagoval na tento príspevok a uvidel fotku vášho nádherného synčeka.
Tisíckrát úprimnú sústrasť.. je mi to nesmierne, nesmierne ľúto a nedokážem si predstaviť vašu bolesť... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

gloria9
18. mar 2015

z celého srdiečka prajem úprimnú sústrasť neviem čo povedať mam synčeka v jeho veku a neviem si predstaviť že by tu nebol musí to byt tazke len čas pomôže a vylieči teraz je anjelik ☹

mmio
18. mar 2015

úprimnú sústrasť...my sme stratili chlapčeka pred rokom a pol... bol zdravý šťastný krásny a milovaný a aj tak odišiel... plačem za ním každý deň a viem, že ak by som v tom čase nebola tehotná, odišla by som rovnako s ním... aj keď zaspávam každý večer s jeho malým bračekom, bolí to stále rovnako... veľmi nám chýba a vždy aj bude... stále ho mám v myšlienkach, v predstavách, v srdci... neviem, ako to prežíva môj manžel, nedokážem sa s ním o tom rozprávať, ja vlastne nedokážem vysloviť ani meno nášho chlapčeka... mali by ste si byť s manželkou vzájomne oporou, či už v rozhovoroch alebo v mlčaní stáť jeden pri druhom...

sviezost
18. mar 2015

Uprimnu sustrast ☹

mmio
19. mar 2015

a čo robiť? ako žiť ďalej? neviem... možno Vám pomôže plač, hnev, nenávisť... možno odborná pomoc... a možno ďalšie dieťatko, s ktorým sa Vám vráti kúsok Vášho chlapčeka a pominie to neznesiteľné ticho... prajem Vám veľa veľa síl a posielam vrúcne objatie ...

hameeda
19. mar 2015

@zdeno8162 : úprimnú sústrasť, viem čo prežívate pretože mne tak iso pred pár rokmi umrela dcerka, no treba žiť ďalej, ja som po dcérkinej smrti mala ďalšie tri deťičky, keby som sa vtedy opustila tak dnes tieto tri krásne deti nemám, už nikdy ani ďalšie dieťa nenahradí to v nebičku no zmierni bolesť

golinka22
19. mar 2015

uprimnu sustrast.. je neuveritelne ako sa zmeni ludom zivot behom sekundy...Ale tento krasny anjelik vas bude urcite chranit a posielat vam slniecko aby ste sa usmievali... lebo vas usmev mal urcite najradsej.

magimary
19. mar 2015

je mi to nesmierne ľúto ☹ ☹ ☹ ☹
Maximko je najkrajší Anjelik v nebi-na tej fotke má najžiarivejší úsmev šťastia, že ste tam s ním, že ste s ním boli aj v ťažkých chvíľach...
teraz ste si to vymenili, on je s vami v tých najťažších chvíľach a vidí, že vás to bolí...
veľmi vám prajem, aby ste si boli aj s manželkou vzájomnou oporou, aby ste si všetko navzájom hovorili, aby ste spolu smútili, plakali a dávali von svoje pocity...aby ste naďalej tvorili tím... 😔
teraz sa potrebujete viac ako kedykoľvek predtým...
Nemali ste ani čas pripraviť sa...
je mi to tak ľúto...prajem vám obom, aby sa vaša bolesť aspoň trošku zmiernila...aby ste cítili Maximkove krídelká na svojich srdciach...
myslím na vás a modlím sa... 😔 😔 😔

magimary
19. mar 2015

posielam len ako slabunkú náplasť na vašu bolesť jedno modré ♥ 😔

kurce22
19. mar 2015

@magimary a kde vidiš prosim ta Maximkove fotky?

petra7777
19. mar 2015

@kurce22 Na prvej strane ☹

mkmimka
19. mar 2015

Musí to byť strašný šok. Choroba a potom odrazu smrť milovaného človiečika. Prajem veľa síl, ktoré veľmi potrebujete obaja s manželkou. Je to hrozné keď odíde do nebíčka niečo z teba a cítiš tú hroznú bolesť, ktorú nedokážeš opísať. Je dobre, že si sa podelil s tým čo prežívaš. Čas to hádam aspoň trošku vylieči. Nech vás Boh žehná a ochraňuje a nech vám dá silu žiť ďalej. Prajem úprimnú sústrasť a budem na vás na modlidbe myslieť.

ushuaia
19. mar 2015

@zdeno8162 Uprimnu sustrast vam rodicom aj vasej rodine...ten smutok je neopisatelny , slova nepomozu mozno povzbudia, iba cas zahoji... ☹ , Pracovala som na detskom odd, preslo mi pod rukami vela deticiek aj tazko chorych, ktore sme sa snazili zachranit a vidiet ako posledny raz dietatko vydychne je pocit znicujuci...Anjelik uz odpociva v pokoji bez bolesti...

vitkovca
19. mar 2015

uprimnu sustrast,musi to byt strasna bolest,mam tiez 3.5 roc..chlapca a neviem si to ani predstavit.Budte hlavne oporou manzelke aby ste to spolu zvladli,aj ked to bude tazke.Vela sil.Drzte sa.